fbpx

Champions Night 70: Mε 4άδα γυναικών φωτιά σήμερα Σάββατο 9/3

Champions Night 70: Mε 4άδα γυναικών φωτιά σήμερα Σάββατο 9/3

H μακροβιότερη διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων, το Champions Night, επιστρέφει με το δεύτερο event για το 2024 με διοργανωτές τους Fighters Athanasopoulos,

Όπως σε κάθε event έτσι και τώρα, ο Κώστας Αθανασόπουλος και η ομάδα του ετοίμασαν μία πολύ δυνατή βραδιά για το 70ο Champions Night, με μια γυναικεία 4άδα φωτιά στα -55kg με όρους K1.

Τέσσερις αθλήτριες που έχουν ήδη στο βιογραφικό τους αρκετές διακρίσεις, θα βρεθούν αντιμέτωπες και θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση στο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην Fighters Arena στον Πειραιά.

Στην τετράδα θα συμμετέχουν η Ειρήνη Χατζηιωσηφίδου από Kritikos camp με προπονητή τον Νίκο Κρητικό, η Σοφία Τσολακίδου από Panthers Sports Academy με προπονήτρια τη Σοφία Σταματοπούλου, η Αναστασία Κοκλώνη από Α.Σ. Πελοπίδας με προπονήτρια την Αλεξία Θεοδωρακοπούλου και η Μίνα Κυρλάκη από Leon gym με προπονητή τον Κώστα Λέων.

Το event είναι προγραμματισμένο για σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου ενώ και τα υπόλοιπα ζευγάρια που πλαισιώνουν την κάρτα είναι αντάξια της διοργάνωσης.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ