fbpx

Για τον εθνικό τίτλο της WKU στο Gladiator’s Night ο Οδυσσέας Κωτσόπουλος

Για εθνικό τίτλο WKU ο Κωτσόπουλος

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενο άρθρο, ο Οδυσσέας Κωτσόπουλος επιστρέφει για αγώνα στην Ελλάδα, στο νεοσύστατο Gladiator’s Night. Μάλιστα θα διεκδικήσει τον εθνικό τίτλο της WKU σε αγώνα με όρους K1.

Αντίπαλός του σε αυτή την αναμέτρηση θα είναι ο Γεωργιανός Saba Konchoshvili και ο αγώνας θα είναι στα -61kg, διάρκειας 5 γύρων των 3 λεπτών.

Ο αθλητής του Δημήτρη Μακρίδη από το Arena team, μετά το χρυσό που πήρε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kickboxing (WAKO) στην Κροατία πέρσι, διεκδίκησε τον περασμένο Νοέμβρη τον Superlightweight Cadet Παγκόσμιο τίτλο της ISKA στη διοργάνωση Valhalla 5 στην Αγγλία. Έναν τίτλο που κανένας αθλητής από τη χώρας μας δεν έχει διεκδικήσει.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα των Παγκόσμιων Ομοσπονδιών ISKA και WKU, με τον Στέλιο Πολίτη να παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή.

Αυτός είναι ο τρίτος αγώνας τίτλου που θα πραγματοποιηθεί στο παρθενικό event της διοργάνωσης το Σάββατο 6 Απριλίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αχαρνών «Μπάμπης Χολίδης».

Saba Konchoshvili – Οδυσσέας Κωτσόπουλος

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ