fbpx

Φοβερή Τσολακίδου κατέκτησε τη ζώνη του Champions Night με KO (vids)

Φοβερή Τσολακίδου κατέκτησε τη ζώνη του Champions Night με KO (vids)

Ακόμα μία μεγάλη επιτυχία πρόσθεσε στο πολύ πλούσιο βιογραφικό της -παρά το νεαρό της ηλικίας της- η Σοφία Τσολακίδου.

Η αθλήτρια της Φωτεινής Σταματοπούλου από το Panthers Sports Academy διεκδίκησε και κέρδισε με εντυπωσιακό τρόπο την τετράδα γυναικών στα -55kg με όρους K1 που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Champions Night 70 στη Fighters Arena στον Πειραιά.

Η Τσολακίδου ξεδίπλωσε το πλούσιο ταλέντο της ακόμα μια φορά ξεκινώντας από τον ημιτελικό, αντιμετωπίζοντας την Αναστασία Κοκλώνη από Α.Σ. Πελοπίδας με προπονήτρια την Αλεξία Θεοδωρακοπούλου. Η νίκη ήρθε στα σημεία με ομόφωνη απόφαση και έτσι βρέθηκε στον τελικό διεκδικώντας τον τίτλο με αντίπαλο την Μίνα Κυρλάκη από Leon gym με προπονητή τον Κώστα Λέων. Η Κυρλάκη νωρίτερα είχε αγωνιστεί με την Ειρήνη Χατζηιωσηφίδου από το Kritikos camp με προπονητή τον Νίκο Κρητικό, όπου και κέρδισε με ομόφωνη απόφαση.

Στον τελικό, η νίκη για την Τσολακίδου ήρθε γρήγορα και εντυπωσιακά. Όπως θα δείτε κι εσείς στο βίντεο που ακολουθεί, μετά από ένα δεξί λάκτισμα στο κεφάλι της Κυρλάκη συνοδευόμενο από έναν συνδυασμό χεριών, την έριξε στο καναβάτσο μόλις στον πρώτο γύρο. Η Κυρλάκη προσπάθησε να μαζέψει τις δυνάμεις της και να σηκωθεί για τη συνέχεια του μεγάλου τελικού δίχως αποτέλεσμα.

YouTube video

Έτσι ο αγώνας κάπου εκεί τελείωσε και η ταλαντούχα και ανερχόμενη Τσολακίδου αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του τουρνουά κατακτώντας την ζώνη του Champions Night.

YouTube video

Αξίζει να επισημάνουμε και τις νίκες των νέων ταλέντων της Φωτεινής Σταματοπούλου από το Panthers Sports Academy, καθώς Γιώργος Χατζηγεωργίου και Σιμιτζής Μάντι σημείωσαν εξίσου νίκες σε αγώνες Low Kicks, φεύγοντας με το απόλυτο 3 στα 3 από την Fighters Arena.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ