fbpx

Πάνου και Αλεξίου από τις κορυφαίες σχολές Fighters Athanasopoulos και Nas Camp στο Spartan’s Night IV

Πάνου και Αλεξίου από τις κορυφαίες σχολές Fighters Athanasopoulos και Nas Camp στο Spartan’s Night IV

Συνεχίζεται το matchmaking για το Spartan’s Night IV που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου στο κλειστό της Ζωφριάς.

Δύο νεαροί και πολύ ταλαντούχοι αθλητές, από σχολές “κοσμήματα” στο χώρο του kickboxing και του muaythai, θα βρεθούν αντιμέτωποι στην main card της βραδιάς σε αγώνα K1, 3×3 στα 63,5kg.

Από τη μία ο Νικόλας Πάνου με προπονητή τον Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο από την ομάδα των Fighters Athanasopoulos με πάνω από 300 ερασιτεχνικούς αγώνες, μέλος της Εθνικής ομάδας Kickboxing της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing (ΠΟΚ) (Πρωταθλητής Ευρώπης και 2 φορές Πρωταθλητής Κόσμου στην WAKO) με αήττητο ρεκόρ στις βραδιές και ένας αθλητής που θα πρωταγωνιστήσει στο άμεσο μέλλον στα ελληνικά ring.

Από την άλλη ο Δημήτρης Αλεξίου με προπονητή τον Νάσο Αργυρόπουλο από το NAS Camp, με αήττητο ρεκόρ στις βραδιές. Έχει κατακτήσει αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Muaythai Παίδων το 2019 και το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Muaythai Εφήβων το 2021 της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Muaythai (IFMA) και είναι πρωταθλητής Ελλάδος Muaythai τα τελευταία 5 χρόνια στα Πανελλήνια πρωταθλήματα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Muaythai (ΠΟΜ) με πάνω από 50 αγώνες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τα τελευταία χρόνια στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Kickboxing και Muaythai, οι Fighters Athanasopoulos και το Nas Camp αντίστοιχα, κατακτούν την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης του πίνακα μεταλλίων, οπότε μιλάμε για δύο από τις πιο δυνατές σχολές της χώρας μας.

Ο αγώνας αυτός όπως και όλοι οι αγώνες της διοργάνωσης, θα προβληθούν από την παγκόσμια πλατφόρμα DAZN.

Νικόλας Πάνου και Δημήτρης Αλεξίου αντιμέτωποι στο Spartan’s Night IV

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ