fbpx

«The Legend Summer Camp» από τον Νίκο Μέμμο τον Ιούλιο στα Καμένα Βούρλα

«The Legend Summer Camp» από τον Νίκο Μέμμο τον Ιούλιο στα Καμένα Βούρλα

Έφτασε η περίοδος που ανακοινώνονται τα πρώτα καλοκαιρινά camps για το 2024. Από αυτά δε θα μπορούσε να λείπει και το «The Legend Summer Camp» του προπονητή Νίκου Μέμμου.

Το «The Legends Summer Camp» είναι το μεγαλύτερο προπονητικό camp της Ευρώπης και το μοναδικό 9ήμερο για το στυλ του Point Fighting στο άθλημα του kickboxing, αφού συμμετέχουν κορυφαίοι προπονητές και αθλητές απ’ όλο τον κόσμο.

Στο περσινό camp οι συμμετοχές έφτασαν στο σύνολο τις 225 με τις 110 από αυτές να είναι από 14 διαφορετικά κράτη. Προπονητές και διακεκριμένοι αθλητές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kickboxing (W.A.K.O.) όπως ο Νορβηγός Morten Spissou, ο Ιταλός Roberto Capogna, ο Ουκρανός Sahyun Oleg Solovey, ο Ούγγρος Krisztian Jaroszkievicz, οι Σκοτσέζοι Natasha & Kevin Patrick Baldwin, ο Βέλγος Marc de Block καθώς και ο Βούλγαρος Borislav Radulov, η Βελγίδα Evelyn Neyens, η Ιταλίδα Federica Trovalusci, ο Γερμανός Nick Kellermann, ο Ιταλός Federico Bramati, ο Βρετανός Jack Buckley, η Σλοβένα Tina Baloh, ο Αυστριακός Noel Salzburger, ο Ούγγρος Balint Martin και φυσικά ο Έλληνας και οικοδεσπότης του camp Νίκος Μέμμος, με τους Έλληνες αθλητές Παπαδόπουλο Πρόδρομο, Τσαμποδήμο Γιώργο, Δαμία ΚωνσταντίνοΓαλανομάτη Μαριέττα και Ζάγαρη Μανώλη ήταν μερικοί από τους περσινούς συμμετέχοντες, εκτοξεύοντας το επίπεδο στα ύψη.

Φέτος, στις χώρες που θα δώσουν το παρών στο camp, έχουν ήδη προστεθεί η Αμερική και το Μεξικό ενώ αναμένεται να ξεπεράσει σε συμμετοχές όλα τα προηγούμενα camps, καταγράφοντας νέο ρεκόρ.

Το «The Legend Summer Camp» για το 2024 θα πραγματοποιηθεί από τις 8 ως τις 17 Ιουλίου για δεύτερη χρόνια στο εξαιρετικό 5 αστέρων ξενοδοχείο Galini Wellness Spa & Resort στα Καμένα Βούρλα και διεξάγεται υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον προπονητή και διοργανωτή του Camp, Νίκο Μέμμο στο email και στο τηλέφωνο που θα βρείτε στην αφίσα που ακολουθεί:

«The Legend Summer Camp» από τον Νίκο Μέμμο τον Ιούλιο στα Καμένα Βούρλα

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ