fbpx

Αναχώρησε η Αντωνία Πρίφτη για Ιαπωνία και Κ-1 World Max 2024

Αναχώρησε η Αντωνία Πρίφτη για Ιαπωνία και Κ-1 World Max 2024

Αναχώρησε σήμερα η Αντωνία “The Panther” Πρίφτη, συνοδευόμενη από τον προπονητή της, Ιωάννη Θεοφάνους και τον manager Στέλιο Πολίτη για το Τόκυο της Ιαπωνίας.

Στο Κ-1 World Max 2024, στις 20 Μαρτίου, καλείται να υπερασπιστεί τον Παγκόσμιο τίτλο Women Flyweight που είχε κερδίσει, νικώντας την Kana στις 9 Δεκεμβρίου. Αυτή τη φορά η διεκδικητής της ζώνης είναι άλλη μια αξιόμαχη αθλήτρια του Κ-1, η Saho, με 13 επαγγελματικούς αγώνες και μόλις μία ήττα και μία ισοπαλία.

Η διοργάνωση που συμμετείχε ο Μιχάλης Ζαμπίδης και μέσω αυτής, αναδείχτηκε στο παγκόσμιο στερέωμα του kickboxing, το Κ-1 World Max, αναβιώνει έπειτα από 14 χρόνια (το τελευταίο K-1 World Max της “χρυσής δεκαετίας” του kickboxing διοργανώθηκε τo 2010, με νικητή για 2η συνεχόμενη χρονιά, τον Giorgio Petrosyan), πλέον με μια Ελληνίδα αθλήτρια, την Αντωνία Πρίφτη, κάτοχο ζώνης Κ-1, να υπερασπίζεται τον τίτλο της.

Δίπλα στην Αντωνία και την προετοιμασία της για αυτόν τον μεγάλο αγώνα στάθηκε για άλλη μια φορά ο μεγάλος χορηγός Key Pharmacy, καθώς και:

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ