fbpx

Μάρος – Μιχαλούτσος αντιμέτωποι στο ρινγκ του Spartan’s Night IV

Μάρος – Μιχαλούτσος αντιμέτωποι στο ρινγκ του Spartan’s Night IV

Μεγαλώνει και δυναμώνει σιγά σιγά η κάρτα του επερχόμενου Spartan’s Night IV των διοργανωτών Γιώργου Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλου.

Χθες 20 Μαρτίου ανακοινώθηκε ακόμα ένα ζευγάρι που θα πλαισιώσει την preliminary κάρτα της βραδιάς. Δύο νέοι και ανερχόμενοι αθλητές με συνεχή ανοδική πορεία στα ελληνικά ρινγκ, από μεγάλους συλλόγους της χώρας, θα βρεθούν αντιμέτωποι στις 20 Απριλίου στο κλειστό στάδιο της Ζωφριάς για έναν δυνατό αγώνα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μάρο από το K1 GYM με προπονητή τον Παναγιώτη Σώζο και τον Χρήστο Μιχαλούτσο από τους Bullsfight Academy με προπονητές τον Παύλο Σιατήρα και Γιώργο Καρμίρη.

Ο Μάρος έχει πλούσιο βιογραφικό στους ερασιτεχνικούς αγώνες και στα πρωταθλήματα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kickboxing (WAKO). Έχει κατακτήσει την 1η θέση στο Hungarian Cup το 2022 την 3η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα επίσης το 2022.

Από την άλλη ο Μιχαλούτσος είναι ένας αθλητής που παίζει πολλά παιχνίδια μέσα στην χρόνια και κάθε φορά παρουσιάζεται και καλύτερος.

Χαρακτηριστικό είναι ότι και οι δύο αθλητές κυνηγούν το νοκ άουτ στα παιχνίδια τους οπότε περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι από τους δύο πανάξιους kickboxers.

Ο αγώνας θα είναι με όρους Low Kick στα -71kg, διάρκειας 3 γύρων των 2 λεπτών.

Όλοι οι αγώνες της preliminary κάρτας της βραδιάς θα μεταδοθούν από την πλατφόρμα FIGHT BOX και η main κάρτα από την δημοφιλής πλατφόρμα DAZN.

Γιώργος Μάρος και Χρήστος Μιχαλούτσος αντιμέτωποι στο ρινγκ του Spartan’s Night IV

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ