fbpx

Ο Γιάννης Κωστικιάδης καλεσμένος του Ζανέττου Λουκά στο Zulucast Talk (vid)

Ο Γιάννης Κωστικιάδης καλεσμένος του Ζανέττου Λουκά στο Zulucast Talk (vid)

Ο Γιάννης Κωστικιάδης είναι προπονησιολόγος με ειδίκευση στα μαχητικά αθλήματα. Με πολυετή εμπειρία στον τομέα, έχει αποκτήσει φήμη για την εξαιρετική του ικανότητα να αναπτύσσει τους αθλητές του στο ανώτατο επίπεδο.

Στο επεισόδιο #188 του Zulucast Talk, ο κ. Κωστικιάδης προσφέρει μια συναρπαστική ματιά στον κόσμο της προπόνησης μαχητικών αθλημάτων. Μιλάει για το ταχυτητοδυναμικό προφίλ και τη συνδυαστικού τύπου προπόνηση, αποκαλύπτοντας τις τεχνικές που χρησιμοποιεί για να βελτιώσει τους αθλητές του. Επιπλέον, αναλύει πώς καθορίζει τα προγράμματα προπόνησης για τους αθλητές μαχητικών αθλημάτων, προσαρμόζοντας τη στρατηγική του ανάλογα με τα διαφορετικά στυλ και τις ικανότητες τους.

Η συνεργασία του με γνωστούς αθλητές, σε συνδυασμό με το διδακτορικό του στην ταχύτητα και την ταυτόχρονη εκπαίδευση, τον έχει οδηγήσει στην αναγνώριση και την επαίνεση από σημαντικούς φορείς, όπως ο Vice President και Head of UFC performance center, Duncan French.

O Γιάννης Κωστικιάδης είναι προπονησιολόγος της ΣΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πτυχίο με ειδικότητα κλασσικού αθλητισμού, το μεταπτυχιακό του είναι πάνω στην βιομηχανική ανάλυση της αθλητικής κίνησης και τώρα είναι διδακτορικός φοιτητής με πεδίο μελέτης την ταχυτητο-δυναμική σχέση.

Το πεδίο μελέτης του έχει να κάνει με το ταχυτητοδυναμικό προφίλ και την συνδυαστικού τύπου προπόνηση σε αθλητές μαχητικών αθλημάτων. Έχει εμπειρία στην προπονητική αθλητών υψηλού επιπέδου πάνω από 15 χρόνια, με αθλητές του να έχουν κατακτήσει πάνω από 10 παγκόσμιους και 5 πανευρωπαϊκούς τίτλους σε διάφορα αθλήματα.

Οι μεγάλες συνεργασίες του στο εξωτερικό είναι η θέση προϊστάμενου γυμναστών στο Gordonstoun International Summer School στη Σκωτία το 2019, και η θέση του ως υπεύθυνου φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης της γυναικείας πρωταθλήτριας ομάδας πόλο της Γαλλίας LUC Μetropole.

Ως αθλητής έχει υπάρξει μέλος των εθνικών ομάδων στίβου Ελλάδας και Κύπρου στα 110m και 400m εμπόδια καθώς και στην σκυτάλη 4 x 400m.

Παρακολουθήστε ολόκληρο το podcast στο βίντεο που ακολουθεί:

YouTube video

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ