fbpx

Φανταστικές εμφανίσεις στη διοργάνωση TMA Fight Series στην Αγγλία για Τσουκαλά και Κόρκη

Φανταστικές εμφανίσεις στη διοργάνωση TMA Fight Series στην Αγγλία για Τσουκαλά και Κόρκη

Πολύ δυνατές εμφανίσεις πραγματοποίησαν χθες στη διοργάνωση TMA Fight Series στην Αγγλία, Γιάννης Τσουκαλάς και Μπάμπης Κόρκης.

Πρώτος στο ρινγκ ανέβηκε ο Κόρκης για να διεκδικήσει τον Παγκόσμιο τίτλο WRSA από τον κάτοχο Shakeel Hussain στο στυλ του Full Contact Kickboxing στα 61kg. Ο Έλληνας αθλητής «έσβησε» για 5 γύρους τον Hussain που προσπαθούσε με συνεχόμενες βουτιές και πιασίματα να σταματήσει αντικανονικά τον καταιγισμό επιθέσεων του Κόρκη.

Με λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα να απομένουν στον αγώνα και σε μια ακόμα απέλπιδα προσπάθεια του Hussain να σταματήσει τον Κόρκη βουτώντας πάνω του και αγκαλιάζοντάς τον, τα δόντια του Έλληνα αθλητή βρήκαν στον ώμο του Hussain θεωρώντας ότι τον δάγκωσε. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Hussain δάγκωσε για αντίποινα τον Κόρκη, με τον διαιτητή να σταματάει το παιχνίδι και να το δίνει «No Contest».

Έτσι ο Hussain κράτησε τη ζώνη που ξεκάθαρα είχε κάνει δική του μέχρι εκείνο το σημείο ο Κόρκης, με τον αθλητή από την ομάδα PMA Kos να χάνει μια τεράστια ευκαιρία να φύγει από την Αγγλία με τον τίτλο.

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς, ο εξαιρετικός Γιάννης Τσουκαλάς πραγματοποίησε μία από τις καλύτερές του εμφανίσεις, παίζοντας στα ίσια τον Βρετανό Romaine Porter. Ο Γιάννης διεκδίκησε τον Παγκόσμιο τίτλο της διοργάνωσης στα 65kg, σε μια αναμέτρηση 5 γύρων των 3 λεπτών με όρους K1 και έφτασε τόσο κοντά που αρκετοί απόρησαν με το τελικό αποτέλεσμα.

Πέντε γύρους απίστευτο ξύλο και μια μάχη που πρόσφερε αρκετό θέαμα στο main event της βραδιάς. Μεγάλος νικητής σε αυτή τη μάχη αναδείχθηκε ο Porter αλλά με μεγάλη δόση αμφιβολίας για το αποτέλεσμα από την ελληνική πλευρά και όχι μόνο.

Τους Έλληνες αθλητές συνόδευσαν ο προπονητής Νίκος Γκίκας και ο manager Στέλιος Πολίτης.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ