fbpx

Για Παγκόσμιο τίτλο WKU στη Γερμανία ο ασταμάτητος Μιτσινίγκος

Για Παγκόσμιο τίτλο WKU στη Γερμανία ο ασταμάτητος Μιτσινίγκος

Ο επόμενος αγώνας του ασταμάτητου Παναγιώτη Μιτσινίγκου από το ZEN Fighting Club ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα από τον προπονητή του και manager πολλών Ελλήνων μαχητών, Στέλιο Πολίτη.

Ο Μιτσινίγκος, μετά τον αγώνα του στην Αγγλία και στη διοργάνωση Budo Combat League πριν 10 μέρες, θα επιστρέψει στο ρινγκ το Σάββατο 20 Απριλίου στην Γερμανία και στο event της διοργάνωσης Predators TWBD για να διεκδικήσει τον Παγκόσμιο τίτλο της WKU σε πεντάγυρη μονομαχία, 3 λεπτών ανά γύρο.

Αντίπαλός του σε αυτή την μεγάλη πρόκληση θα είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της διοργάνωσης Predators TWBD, ο διάσημος και σκληροτράχηλος Γερμανός πρωταθλητής Leo Boniger, με τους δύο αθλητές να αγωνίζονται με όρους K1 στα 72kg.

«Ο Παναγιώτης έχει κάνει τον τελευταίο χρόνο τους περισσότερους αλλά και δυσκολότερους αγώνες από οποιονδήποτε άλλο Έλληνα μαχητή, γυμνάζεται σκληρά και αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο Α’ class, κάτι που λίγοι θα μπορούσαν, ενώ αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες για τη χώρα μας» αναφέρει στην ανακοίνωση του αγώνα ο Στέλιος Πολίτης.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ