fbpx

Οι νεαροί Κανδρής και Στάικος αντιμέτωποι στο Spartan’s Night IV

Οι νεαροί Κανδρής και Στάικος αντιμέτωποι στο Spartan's Night IV

Ένα ακόμα παιχνίδι ανακοίνωσε ο διοργανωτής Γιώργος Χαλκίδης για το Spartan’s Night IV μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media.

Δύο νεαροί, ταλαντούχοι και ανερχόμενοι αθλητές θα βρεθούν αντιμέτωποι για έναν αγώνα με όρους Low Kick στα 53kg, 3 γύρων των 2 λεπτών.

Το ρινγκ θα μοιραστούν ο 18χρονος Παναγιώτης Κανδρής από Gladiator team με προπονητή τον Νίκο Σφυρίδη και ο 16χρονος Γιάννης Στάικος από Margaritis Camp με προπονητή τον Αποστόλη Μαργαρίτη.

Ο Κανδρής έχει ρεκόρ αγώνων 21-8-1 και έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα Πανελλήνια πρωταθλήματα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing (ΠΟΚ) το 2015, 2016 και το 2023 ενώ ο Στάικος έχει 15 ερασιτεχνικούς και 5(!) επαγγελματικούς αγώνες παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με δύο τεχνικούς και δυναμικούς αθλητές, που σίγουρα θα τους δούμε να πρωταγωνιστούν στο μέλλον με το πλούσιο ταλέντο τους.

Οι διοργανωτές Γιώργος Χαλκίδης και Μπάμπης Παπαδόπουλος έχουν βάλει τα δυνατά τους και προετοιμάζουν μια βραδιά που κανείς δε πρέπει να χάσει.

Το Σάββατο 20 Απριλίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό γήπεδο Ζωφριάς για ένα event διαφορετικό από τα άλλα.

Κανδρής και Στάικος αντιμέτωποι στο Spartan’s Night IV

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ