fbpx

O πολύς John Wayne Parr επιστρέφει στα 47 του (video)

John Wayne Parr

Ο John Wayne Parr, ένας θρύλος του κικ μπόξινγκ και του Μουάιτάι επιστρέφει στα ρινγκ, μετά από 2 χρόνια. Παρά το γεγονός ότι πλησιάζει πλέον τα 48, αποδέχτηκε μια άκρως δελεαστική πρόταση για έναν ακόμη αγώνα, στην ούτως ή άλλως πλούσια καριέρα του.

Μια καριέρα που μετρά 135 αγώνες, με 99 νίκες (46 εξ αυτών με ΚΟ), 34 ήττες και μια ισοπαλία. Ο Αυστραλός Parr, που έχει μοιραστεί το ρινγκ με τους πιο σημαντικούς αθλητές της εποχής του κι έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα, δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό. Έχει αναμετρηθεί 3 φορές με τον Iron Mike Ζαμπίδη, μετρώντας 2 νίκες (8-5-2009 & 27-5-2011) και μια ήττα (26-11-2002), ενώ έχει αγωνιστεί και με τον Παύλο Καπώνη (νίκη στις 11-6-2016).

YouTube video

Ένας μαχητής είναι πάντα μαχητής. Του λείπει η αδρεναλίνη, το συναίσθημα της προετοιμασίας του αγώνα, η αίσθηση της νίκης. Ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στον Απρίλιο, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος:

Είμαι 47 χρονών. Δεν έχω πιει αλκοόλ εδώ και περίπου 15 χρόνια και δεν καπνίζω.Το μόνο που είναι σημαντικό στη ζωή μου είναι το γυμναστήριο και η προπόνηση.Από τότε που αποσύρθηκα, μου λείπει η αίσθηση του να βρίσκομαι στο γυμναστήριο και την προετοιμασία για έναν αγώνα.Βλέπω τον ενθουσιασμό στα πρόσωπα των ανθρώπων μετά από μια νίκη με νοκ άουτ που σκέφτονται «δεν πρόκειται να το ξαναζήσω αυτό»!

Αλλά τι θα γινόταν αν, από το πουθενά, σου έδιναν αυτή την τελευταία φορά να λάμψεις κάτω από αυτά τα λαμπερά φώτα.Ξέρω ότι είμαι γέρος. Ελπίζω όμως να με στηρίξετε στον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής μου. Ανακοίνωση αγώνα τον Απρίλιο”

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ