fbpx

Ολόκληρος ο πολυσυζητημένος αγώνας του Κόρκη με τον Hussain στο TMA Fight Series που διεκόπη λόγω δαγκωματιών (vid)

Ολόκληρος ο πολυσυζητημένος αγώνας του Κόρκη με τον Hussain στο TMA Fight Series που διεκόπη λόγω δαγκωματιών (vid)

Παρακολουθήστε ολόκληρο τον πολυσυζητημένο για τους λάθους λόγους αγώνα του Μπάμπη Κόρκη με τον Shakeel Hussain στο TMA Fight Series που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Μαρτίου στην Αγγλία.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο ο αγώνας μέχρι τον πέμπτο και τελευταίο γύρο ήταν ξεκάθαρα υπέρ του Έλληνα αθλητή, με τον αντίπαλό του να σκύβει και να αγκαλιάζει συνεχώς για να σωθεί από τα σφυροκοπήματά του.

Όταν σε κάποια στιγμή οι δύο αθλητές ξεκίνησαν προφανώς αντικανονικά τα δαγκώματα, ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα σαν μη γενόμενο, δίνοντας αποτέλεσμα «no contest».

Στον αγώνα διακυβευόταν ο Παγκόσμιος τίτλος WRSA, κάτοχος του οποίου ήταν και παρέμεινε ο Hussain.

«Η World Ring Sports Association εξέτασε διεξοδικά το βίντεο μαζί με τον επικεφαλής John Blackledge και έκρινε τον αγώνα Hussain εναντίον Κόρκη «no contest». Δημοσιεύουμε αυτό το σύντομο κλιπ για να δουν όλοι τι συνέβη το βράδυ, καθώς ακούσαμε πολλές εικασίες. Στο βίντεο φαίνεται ο Κορκής να δαγκώνει τον Χουσεΐν και εκείνος να κάνει σήμα για να το δείξει στον διαιτητή. Ο διαιτητής έπρεπε να αποφασίσει επί τόπου και δεν είδε τα σημάδια από δαγκώματα μέχρι που δυστυχώς ο Hussain ανταπέδωσε δαγκώνοντας τον Κόρκη όταν είδε καθαρά σημάδια δαγκώματος στο χέρι του. Λάβετε υπόψη ότι η σειρά TMA Fight Series ή το World Ring Sports δεν εγκρίνουν τέτοιες ενέργειες. Αυτό είναι το μόνο που θα πούμε επί του θέματος αυτή τη στιγμή. Όλοι οι αγώνες θα κυκλοφορήσουν αύριο για να απολαύσετε όλοι» ήταν η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

YouTube video

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ