fbpx

“Vendetta 38”: Άφησαν τα διαπιστευτήρια τους οι Έλληνες μαχητές

Καραπιπέρης νικητής στο Vendetta

Με 4πλη Ελληνική εκπροσώπηση διεξήχθη χθες βράδυ η μεγάλη διοργάνωση του “Vendetta 38 Fight Night” στην AUDI Arena στην πόλη Γκιούρ της Ουγγαρίας. Το Γκιούρ είναι η σημαντικότερη πόλη της βορειοδυτικής Ουγγαρίας, περίπου στο μέσο της απόστασης ανάμεσα στη Βιέννη και τη Βουδαπέστη. Eίναι μια γραφική πανέμορφη πόλη με την κουλτούρα μιας άλλης εποχής, ξεχασμένης αλλά όμορφης να είναι διάχυτη σε κάθε γωνία.

Ο promoter Γιώργος Περγιάλης σε κάθε event του Vendetta (και όχι μόνο) επιβεβαιώνει την άριστη συνεργασία του με τη διοργάνωση. Αυτή μεταφράζεται σε συνεχείς ευκαιρίες για Έλληνες αθλητές να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο στο εξωτερικό!

Ο Αχιλλέας Καραπιπέρης από το Kritikos Camp με προπονητή τον Νίκο Κρητικό αγωνίστηκε σε αγώνα με όρους K1 με τον Ούγγρο Dávid Kinhefner. Σε έναν πολύ δυνατό αγώνα ο Καραπιπέρης αποδείχτηκε ότι δεν είχε “Αχίλλειο πτέρνα”. Τα συνεχή spinning backfists του Ούγγρου δεν τον προβλημάτισαν. Με μεστό παιχνίδι, μετρημένο, πήρε τη νίκη (με πλειοψηφική απόφαση) ανεβάζοντας κι άλλο τις μετοχές του σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Μιχάλης Καραμουσκέτας ακόμα ένα αθλητής από το Kritikos Camp με τον Ούγγρο Τamas Bachman σε αγώνα με όρους K1. Ένας αγώνας που δεν επιδέχεται κριτικής και σχολιασμού, μιας και ο Καραμουσκέτας, “ταύρος εν υαλοπωλείο”, δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλό του. Με δύο πολύ γρήγορα μετρήματα πήρε τη νίκη με ΤΚΟ, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μισό του 1ου γύρου.

Ο Στέφανος Κωνσταντελόπουλος ο 3ος αθλητής του Kritikos Camp είχε ήδη δύο αλλαγές αντιπάλου και τελικά βρήκε απέναντί του τον Ούγγρο Kende Krasznai με όρους K1 (με κανονικό γάντι και όχι με κοφτό όπως ήταν προγραμματισμένο πριν τις αλλαγές). Ο Κωνσταντελόπουλος, άπειρα χρόνια μέσα στα ρινγκ, με τεράστια εμπειρία, ανεπηρέαστος από τις συνεχείς αλλαγές αντιπάλου, έκανε κατάθεση ψυχής στο κλουβί του Vendetta, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, που κατέληξε στην αντίπαλη πλευρά.

Η 4η Ελληνική συμμετοχή με τον Μοχάμεντ Κιρ Αχμέτ από την Θεσσαλονίκη και το Talos Fight Club με προπονητή τον Στέφανο Ελευθεριάδη, που έχει και αυτός ιδιαίτερες σχέσεις με τη διοργάνωση. Αντίπαλός του ο Ούγγρος Adam Demetrovics σε αγώνα Pro MMA. Ο Κιρ Αχμέτ ήθελε τη νίκη, μπήκε πανέτοιμος και το κατάφερε χωρίς ο αντίπαλός του να καταφέρει να ολοκληρώσει καν τον αγώνα του. Ακόμα μία μεγάλη εμφάνιση από τον Κιρ Αχμέτ σε διεθνή αγώνα που πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο του αθλητή “βιτρίνα” για το Ελληνικό UMC

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ