fbpx

Open Championship: Ο επίλογος από τον Δημήτρη Κατσιάρα (vids & pics)

OPEN CHAMPIONSHIP

Tο Σάββατο 30 Μαρτίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στο Ολυμπιακό στάδιο Πυγμαχίας «Γ. Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι. Ο λόγος το Open Championship 2024 η διοργάνωση θεσμός του Δημήτρη Κατσιάρα και των συνεργατών του. Ο ίδιος δίνει τον επίλογο της διοργάνωσης. Προσθέτουμε εντυπωσιακές φωτογραφίες των αγώνων, βίντεο που τράβηξε το RINGsports και είναι στο κανάλι του στο YouTube και βέβαια το άρθρο με τα live αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο με το τέλος κάθε αγώνα!

“Το Open Championship 2024 περνάει στην ιστορία ως το πιο επιτυχημένο event που έχει κάνει η διοργάνωση μέχρι στιγμής, μέχρι το επόμενο φυσικά. Συνολικά 29 μαχητικά ζευγάρια τα οποία είχαν επιμελώς επιλεγεί με γνώμονα την ισορροπία ανάμεσα στην εμπειρία και την ποιότητα των αθλητών. Περισσότερες από 20 σχολές από όλη την χώρα να μας τιμούν με την παρουσία τους. Εξαιρετική ροή από το πρώτο έως το τελευταίο παιχνίδι. Με την κορυφαία διαιτησία, πάντα με αμερόληπτη στάση στα αποτελέσματα. Την ομάδα των cutmen για την ασφαλή και ομαλή ροή εντός του ρινγκ, όλα αυτά δίνουν μια εξτρά πινελιά ποιότητας στην προσπάθειά μας.

Ευχαριστούμε εγώ και ο Παναγιώτης Καμπέρης όλους τους προπονητές-φίλους-συνεργάτες. Με τον επαγγελματισμό και την άρτια προετοιμασία των αθλητών τους, μας βοήθησαν να βγει το αποτέλεσμα που παρακολούθησαν όλοι. Πραγματικά δεν έχω λόγια να εκφράσω την χαρά μου και την ευγνωμοσύνη μου απέναντι σε όλους τους συντελεστές για την επιτυχία μας. Καλή ξεκούραση σε όλους. Ετοιμαζόμαστε για τα επόμενα… Open Championship Δημήτρης Κατσιάρας.”

YouTube video
YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ