fbpx

Gladiator’s Night: Η ολοκληρωμένη κάρτα του πρώτου event στο «Μπάμπης Χολίδης» (pics)

Gladiator's Night: Η ολοκληρωμένη κάρτα του πρώτου event στο «Μπάμπης Χολίδης»

Το προσεχές Σάββατο 6 Απριλίου έρχεται για πρώτη φορά το Gladiator’s Night. Η διοργάνωση του Κώστα Στεφανίδη σε συνεργασία με τον Στέλιο Πολίτη και την αμέριστη στήριξη του Δημήτρη Μακρίδη, θα κάνει ποδαρικό φιλοξενούμενη στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αχαρνών «Μπάμπης Χολίδης».

Η συνεργασία Στεφανίδη και Πολίτη έχει ως αποτέλεσμα το event να πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα των Ομοσπονδιών ISKA και WKU, με πολύ δυνατή αγωνιστική κάρτα που περιέχει μάλιστα 5 αγώνες τίτλων από τους συνολικά 15 της βραδιάς. Δύο για τίτλους της WKU και τρεις για τίτλους της διοργάνωσης του Gladiator’s Night.

Για τίτλο WKU θα αγωνιστούν ο Στέφανος Γκόγκος από Stefanidis K-1 team και ο Οδυσσέας Κωτσόπουλος από Arena team. Ο Γκόγκος θα βρει απέναντί του τον Γεωργιανό Tamazi Kaadze σε πεντάγυρο αγώνα K1, 3 λεπτών ανά γύρο στα 67kg και ο Κωτσόπουλος με τον επίσης Γεωργιανό Saba Konchoshvili σε μάχη K1 πέντε γύρων των 3 λεπτών στα 61kg.

Ένας ακόμα τίτλος στο kickboxing και πιο συγκεκριμένα στο στυλ του K1 θα δοθεί και από την διοργάνωση του Gladiator’s Night και θα τον διεκδικήσουν ο Μπάμπης Κόρκης από PMA Kos και ο Βασίλης Ανδρεαδάκης από Kydonas Sports, σε αγώνα 3 γύρων των 3 λεπτών στα 69kg.

Αγώνες για τίτλους της διοργάνωσης θα υπάρχουν και στο MMA. Ο Σταύρος Τσιριγώτης από Ricanos MMA team θα αγωνιστεί απέναντι από τον Παναγιώτη Ναβροζίδη από Botonis Elite team στα 66 kg και ο Δημήτρης Αχιλλέως από την ομάδα “Όπου Τολμούν οι Αετοί” με τον Στάθη Πεπερίκο από No Limit Academy στα 72kg. Αμφότεροι οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 3 γύρων των 3 λεπτών.

Την main card συμπληρώνει ο μοναδικός γυναικείος αγώνας της βραδιάς μεταξύ της Σταματίνας Μπαϊρακτάρη από Mallios-Gkikas team και της Μαρίας Φαραντάκη από Usman team ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο στυλ του K1 στα 58kg και θα έχει διάρκεια 3 γύρους των 2 λεπτών.

Η κάρτα ολοκληρώνεται με 9 αγώνες kickboxing και πυγμαχίας στα pre games. Fabio Blloshmi από Golden team Artemida και Luka Kupradze από Manjavidze team σε πυγμαχικό αγώνα στα 80kg και Κωνσταντίνος Λούκος από No Limit Academy με Ηλία Πεΐδη επίσης σε αγώνα πυγμαχίας στα 80kg. Σε πυγμαχικό αγώνα θα αγωνιστούν και οι Μαρίνος Λιακόπουλος από Aivalis team με τον Χρήστο Λάσκο από Saridis team στα 83kg.

Οι Ανδρέας Βασιλειάδης από Team Korinthos με τον Παναγιώτη Θεοδωρακόπουλο από Arena team στα 61kg, Δημήτρης Κωτσόπουλος από Arena team με τον Στέλιο Στεργιόπουλο από Sasaridis team στα 55kg και οι νεαροί Dennis από Arena team με τον Γιάννη Στεφανίδη επίσης από Arena team στα 30kg, θα αγωνιστούν στο στυλ του K1.

Ο Άρης Κουτσοδήμος από Leontes Draculino team με τον Roci Argen από Usman team θα αγωνιστούν στα 92kg με όρους Low Kicks όπως επίσης και ο Ορέστης Κολίτσης από Manjavidze team με τον Franklin από Arena team οι οποίοι θα αγωνιστούν στα 61kg και ο Νίκος Βελής από Arena team με τον Αλέξανδρο Καλούμενο από Greek TKD Fellowship Association, με τον αγώνα τους να είναι στα 72kg.

Μια πολύ δυνατή κάρτα που δείχνει την προσπάθεια που έγινε από πλευράς διοργανωτών να προσφέρουν θέαμα και αμφίρροπους αγώνες στο παρθενικό event του Gladiator’s Night.

Η ζύγιση και τα staredowns των αθλητών θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 13:00, στο Player’s cafe στις Αχαρνές.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ