fbpx

Ποδαρικό με τις καλύτερες εντυπώσεις για το Gladiator’s Night

Ποδαρικό με τις καλύτερες εντυπώσεις για το Gladiator's Night

Μία ακόμα νεοσύστατη διοργάνωση, το Gladiator’s Night, έκανε ποδαρικό χθες 6 Απριλίου, με διοργανωτή τον Κώστα Στεφανίδη σε συνεργασία με τον Στέλιο Πολίτη και την αιγίδα των Ομοσπονδιών ISKA και WKU.

Το Δημοτικό Γυμναστήριο Αχαρνών «Μπάμπης Χολίδης» που φιλοξένησε τους αγώνες ήταν από νωρίς ασφυκτικά γεμάτο, κάτι πρωτόγνωρο για εγχώρια διοργάνωση. Το κοινό τίμησε με την παρουσία του το event που με το πάθος και την ενέργειά του έδινε ώθηση στους αθλητές που αγωνίζονταν στο ρινγκ.

Οι 14 αγώνες που πραγματοποιήθηκαν είχαν ποιότητα, πάθος, ψυχή, submissions και νοκ άουτ. Οι δύο ζώνες της WKU διεκδικήθηκαν από Οδυσσέα Κωτσόπουλο και Στέφανο Γκόγκο και κατέληξαν στη μέση τους ενώ Μπάμπης Κόρκης, Παναγιώτης Ναβροζίδης και Δημήτρης Αχιλλέως κατέκτησαν τις ζώνες της διοργάνωσης. Μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα πατώντας εδώ.

Μία πολύ όμορφη βραδιά από μία διοργάνωση που ήρθε για να μείνει και να πάει τα μαχητικά αθλήματα ένα βήμα παρακάτω.

Η ομάδα του RINGsports και των Δυναμικών Αθλημάτων του Apex Sports βρέθηκε στο «Μπάμπης Χολίδης» μεταφέροντάς σας σε ζωντανή ροή τα αποτελέσματα των αγώνων ενώ τις επόμενες μέρες θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε αποκλειστικά μέσα από το κανάλι του RINGsports στο Youtube όλη την main card και τον πυγμαχικό αγώνα του Blloshmi με τον Kupradze από τα pre games.

Μείνετε συντονισμένοι.

Ποδαρικό με τις καλύτερες εντυπώσεις για το Gladiator’s Night

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ