fbpx

Ήττα στα σημεία ο Τζωρζής στο ENFUSION 135

Ήττα στα σημεία ο Τζωρζής στο ENFUSION 135

Δε τα κατάφερε στην Ολλανδία και στο main event του ENFUSION 135, ο Ροδίτης Βαγγέλης Τζωρζής.

Ο αθλητής από το Urban Fight club με προπονητή τον Κωνσταντίνο Βαλάκη αγωνίστηκε με τον Ολλανδό Robbie «The Viking» Kappetijn από το No Mercy Gym και έχασε τον αγώνα οριακά στα σημεία με ομόφωνη απόφαση.

«Πρώτα απ’ όλα σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και για το άρθρο που θα ανεβάσετε. Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι επί ίσοις όροις μπορεί να δινόταν σε μας. Αυτό μας το είπαν πάρα πολλοί από εκεί και κάποιοι που πλήρωσα pay per view και το είδαν διαδικτυακά. Δεν ξέρω αν ήταν επηρεασμένοι από το ελληνικό συναίσθημα. Έπαιξε πολύ ρόλο η έδρα όπως και γίνεται σε πάρα πολλά αθλήματα και ειδικά στο δικό μας στα μαχητικά είναι ακόμα πιο έντονο το φαινόμενο αυτό. Ο διαιτητής μου είπε «σας ευχαριστώ πολύ που δεχτήκατε το ματς» που κάπως είναι σαν να υπονοεί ότι ξέρατε ότι ήρθατε σαν outsider, ότι ερχόμενoi εδώ θα κερδίζατε μόνο με νοκ άουτ. H άτυχη στιγμή ήταν ότι ο Βαγγέλης με ένα εναέριο γόνατο έκοψε τον Ολλανδό. Του έκοψε την ανάσα και ο άλλος συνέχισε. Μας το είπε ο ίδιος ο αντίπαλος μετά το τέλος του αγώνα. Μετά όταν έφευγε μας είπε ότι «ακόμα πονάνε τα πλευρά μου από το γόνατο, ήτανε πολύ δυνατό». Αυτό πιστεύω ήταν και το σημείο που έκρινε το ματς. Αν το καταλάβαινε ο Βαγγέλης εκείνη τη στιγμή, μπορεί να το τελείωνε αλλά δεν το μπόρεσε. Ο αντίπαλος ήτανε επαγγελματίας, Α-class, εξαιρετικός και νομίζω απλά ότι επειδή σε όλους άρεσε το ματς θα μας ξαναζητήσουν στον promotion» μας δήλωσε ο προπονητής του Τζωρζή, Κωνσταντίνος Βαλάκης.

Ο Τζωρζής κατέθεσε σώμα και ψυχή μέσα στο ρινγκ και έφτασε τον αγώνα σε σημείο που κάποιοι αμφισβήτησαν το αποτέλεσμα, θεωρώντας πως ο Έλληνας αθλητής ήταν ο νικητής.

Παρ’ όλα αυτά αποκόμισε μία ακόμα τεράστια εμπειρία που θα τον βοηθήσει πολύ στη συνέχεια της αγωνιστικής του πορείας.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Omnium στην επαρχιακή πόλη Ζηλανδία στην Ολλανδία.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ