fbpx

Στην Ιταλία για Intercontinental τίτλο της ISKA ο Μπάμπης Κόρκης

Στην Ιταλία για Intercontinental τίτλο της ISKA ο Μπάμπης Κόρκης

Ασταμάτητος ο Μπάμπης Κόρκης, ο αθλητής του Νίκου Παπανικολάου από το PMA Kos στην Κω.

Πριν καλά περάσουν δύο εικοσιτετράωρα από τον αγώνα του στο Gladiator’s Night με τον Βασίλη Ανδρεαδάκη, κατακτώντας μάλιστα την ζώνη της διοργάνωσης στα 69kg, o manager Στέλιος Πολίτης ανακοίνωσε τον επόμενη μάχη του.

Ο Κόρκης θα ταξιδέψει στη Νάπολη το Σάββατο 27 Απριλίου για έναν μεγάλο αγώνα. Θα διεκδικήσει τον Intercontinental (διηπειρωτικό) τίτλο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ISKA αντιμετωπίζοντας σε πεντάγυρη μονομαχία 3 λεπτών ανά γύρο τον Ουκρανο-Ιταλό, Eugenio Paladiev από το Tiger Angri team στην Ιταλία.

Η αναμέτρηση θα είναι με όρους K1 στα 63,5kg και θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της διοργάνωσης Doria Fighters.

Ο Έλληνας αθλητής παίρνει τη μεγάλη αυτή ευκαιρία από τη στιγμή που αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της ISKA HELLAS στο Μόναχο καθώς και για την εξαιρετική του αγωνιστική πορεία ως τώρα στις διοργανώσεις που τον έχει τοποθετήσει το Gods of War management.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς τις επόμενες μέρες θα αναρτηθεί ολόκληρος ο αγώνας του Μπάμπη Κόρκη με τον Βασίλη Ανδρεαδάκη στο Gladiator’s Night το περασμένο Σάββατο 6 Απριλίου, αποκλειστικά μέσα από το κανάλι του RINGsports στο Youtube.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ