fbpx

WAKO Academy: Διεθνές σεμινάριο Διαιτητών/ Κριτών για ρινγκ και τατάμι

WAKO Academy: Διεθνές σεμινάριο Διαιτητών/ Κριτών για ρινγκ και τατάμι

Τον Ιούνιο θα πραγματοποιηθεί στην Βουλγαρία από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Kickboxing (WAKO), το Διεθνές σεμινάριο Διαιτητών/ Κριτών, WAKO Academy

Το σεμινάριο θα αφορά όλα τα στυλ σε ρινγκ και τατάμι ενώ θα υπάρχει πρακτική και θεωρητική εξάσκηση με εξετάσεις για όλους τους εθνικούς κριτές που επιθυμούν να αποκτήσουν τον βαθμό International Class «C».

Απαραίτητο για όλους τους διεθνείς κριτές της WAKO που επιθυμούν να αναβαθμίσουν την κατηγορία τους από «C» σε «B» και από «B» σε «A» και να επιβεβαιώσουν την τρέχουσα κατηγορία «A» για το 2024.

Στο μεγάλο διεθνές σεμινάριο Διαιτητών/ Κριτών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kickboxing (WAKO) θα συμμετέχει ως εισηγήτρια η πρόεδρος της επιτροπής διαιτητών τατάμι της WAKO στην Ευρώπη και μέλος της επιτροπής διαιτησίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing (ΠΟΚ), η «δική μας», Ελευθερία Παναγοπούλου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 24 με 28 Ιουνίου στo παραθαλάσσιο θέρετρο Golden Sands στη βόρεια βουλγαρική ακτή της Μαύρης Θάλασσας, στην πόλη Βάρνα της Βουλγαρίας.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ