fbpx

Απόλυτη επιτυχία για το The CORE Sparring 10 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου (vid)

Απόλυτη επιτυχία για το The CORE Sparring 10 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου (vid)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου, η 10η διοργάνωση The Core Sparring με τη συμμετοχή περισσότερων από 500 αθλητών, άψογο κλίμα ευγενούς άμιλλας και αθλητικής ακεραιότητας, όλα τα tatami να ολοκληρώνουν τα sparring τους on time και το ring με μόλις 17min απόκλιση από το αρχικό timetable.

Από τις πιο όμορφες στιγμές της ημέρας, το ζεστό χειροκρότημα των θεατών στην προσπάθεια των αθλητών σε ring αλλά και tatami.

Η ομάδα του The Core Sparring με ανακοίνωσή της, ευχαρίστησε τους αθλητές που αγωνίστηκαν, τις ομάδες που συμμετείχαν, καθώς και προπονητές, γονείς, θεατές, εθελοντές και διαιτητές, που όλοι μαζί συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Supervisor Referee Θοδωρή Θεοδωρακάκο, στον γιατρό Δημήτρη Μπακιρτζή και στο πλήρωμα του ασθενοφόρου που βρισκόταν ετοιμοπόλεμο συνεχώς έξω από το χώρο των αγώνων.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη διοργάνωση The Core Sparring στις 9 Ιουνίου, με την οποία η ομάδα του The Core θα κλείσει την φετινή σεζόν.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ