fbpx

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Θεοφάνους – Πρίφτη στο Ηράκλειο της Κρήτης (pics & vid)

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Θεοφάνους – Πρίφτη στο Ηράκλειο της Κρήτης (pics & vid)

Με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στην ιστορία των σεμιναρίων μαχητικών αθλημάτων στην Κρήτη, ολοκληρώθηκε το σεμινάριο που διοργάνωση ο Γιώργος Κουμιώτης και το Fight Arena Gym με εισηγητές τον Ιωάννη Θεοφάνους και την παγκόσμια πρωταθλήτρια Κ-1 Japan, Αντωνία Πρίφτη.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο μπάσκετ Λίντο Ε.Α.Κ.Η. του Ηρακλείου Κρήτης, με συμμετοχές από τους περισσότερους συλλόγους της μεγαλόνησου και ένα 3ωρο πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο Ιωάννης Θεοφάνους και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων. Το πρόγραμμα περιλάμβανε προπονητικές μεθόδους που κάνουν το Fight Club Galatsi και τη Theofanous Elite Team, να ξεχωρίζουν σταθερά στον χώρο μας από το 2000, σκιαμαχίες/footwork/τακτική-στρατηγική/τεχνικές και αυτοματισμούς, ασκήσεις δεξιοτήτων, conditioning και sparring με την Αντωνία Πρίφτη.

Στο τέλος του σεμιναρίου, δόθηκε χρόνος για ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες και απαντήσεις σχετικά με όσα διδάχθηκαν.

Το Fight Club Galatsi και ο Ιωάννης Θεοφάνους ευχαρίστησαν όσους συμμετείχαν και συνεχάρησαν τον διοργανωτή Γιώργο Κουμιώτη για τη διοργάνωση αυτού του εξαιρετικά επιτυχημένου σεμιναρίου.

Διοργανωτής και εισηγητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για ένα νέο σεμινάριο, εξειδικευμένο για προπονητές, σε μερικούς μήνες.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από τη διοργάνωση:

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ