fbpx

Έρχεται το Kids OPEN Tournament 2024 το διήμερο 18 και 19 Μαΐου

Έρχεται το Kids OPEN Tournament 2024 το διήμερο 18 και 19 Μαΐου

Έρχεται το Kids OPEN Tournament 2024, ένα event πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων που διοργανώνει ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος ΑΜΙΛΛΑ ΙΛΙΟΥ με επικεφαλής προπονητή τον Νικήτα Μιχαλακόπουλο.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου στο κλειστό στάδιο Ιλίου (Γ. Κακούρης) στο Ίλιον και θα είναι χωρισμένη σε δύο μέρη. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα αγωνιστούν οι αθλητές του kickboxing στα στυλ του point fighting, light contact, kick light, forms και self defence ενώ την Κυριακή 19 Μαΐου θα αγωνιστούν οι αθλητές του taekwondo στα στυλ του tul και sparring.

Η διήμερη γιορτή των πολεμικών τεχνών θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing (ΠΟΚ) και της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwondo Ελλάδος (ΑΟΤΕ) σε συνεργασία με τον Δήμο Ιλίου.

Όλοι οι αθλητές θα λάβουν μετάλλιο για τη συμμετοχή τους αφού οι αγώνες θα είναι αγώνες εμπειρίας χωρίς ανάδειξη νικητή. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές όλων των ηλικιών (από 4 ετών και πάνω) σε όποιο επίπεδο και αν βρίσκονται.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα ή στα emails που βρίσκονται πάνω στην αφίσα του event.

Έρχεται το Kids OPEN Tournament 2024 το διήμερο 18 και 19 Μαΐου

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ