fbpx

“No Limits Sparring Bootcamp” στο ΣΕΦ στις 27 Απριλίου (vid)

No Limits Sparring Bootcamp στο ΣΕΦ στις 27 Απριλίου (vid)

Επιστρέφει μετά από αποχή 5 χρόνων η ιστορικότερη διοργάνωση της χώρας που ανέδειξε όλους ανεξαιρέτως τους μεγάλους πρωταθλητές πολεμικών τεχνών σε κατάμεστα Ολυμπιακά Στάδια και περιοδείες σε όλη τη χώρα, που δεν έχουν επαναληφθεί. Το “No Limits” της Γεωργίας Μπιτάκου έρχεται το Σάββατο 8 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Tae Kwon Do στο Φάληρο.

Μάλιστα το Σάββατο 27 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί Sparring Bootcamp στην αίθουσα πυγμαχίας του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όπου θα αξιολογηθούν οι μαχητές που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα εποχή του “No Limits“, σε sparring, φυσική κατάσταση και προσωπικότητα.

Στο Sparring Bootcamp μπορούν να συμμετέχουν αθλητές από την Πυγμαχία, το Kickboxing, το Muaythai και το MMA ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τη συμμετοχή τους στο email: [email protected].

Η ώρα έναρξης του Sparring Bootcamp θα είναι στις 10:00 και η διοργανώτρια Γεωργία Μπιτάκου προσκαλεί όλους τους αθλητές που πιστεύουν ότι έχουν τα προσόντα να διαπρέψουν στο “No Limits“, να μη χάσουν την μεγάλη αυτή ευκαιρία.

“No Limits Sparring Bootcamp” στο ΣΕΦ στις 27 Απριλίου

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ