fbpx

Training Camp από τους Fighters Athanasopoulos στο “The Ranch”

Ξεκινώντας το ταξίδι στην καρδιά της άγριας φύσης και στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του “The Ranch“, 200 Fighters όλων των ηλικιών και διαφορετικού τεχνικού επιπέδου, συγκεντρώθηκαν γύρω από τον πυρήνα έμπνευσης, τον Head Coach Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο με έναν μοναδικό σκοπό να εκπαιδευτούν, να αναπτυχθούν, να περάσουν καλά και να ζήσουν μια μοναδική προπονητική εμπειρία.

Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι αθλητές καθώς και εκπαιδευτές, τεχνικό και πολιτικό προσωπικό, έδειξαν τι θα πει ψυχική και σωματική ανθεκτικότητα, αποφασιστικότητα, ένταση και ενέργεια.

Η ομάδα των Fighters Athanasopoulos ξεκίνησε αυτή την εμπειρία με ενθουσιασμό και ατέλειωτη χαρά, ζώντας έντονα την κάθε στιγμή. Οι απαιτητικές προπονήσεις έδιναν τη σκυτάλη σε ομαδικά ενθαρρυντικά παιχνίδια άλλα και σε δράσεις στις εγκαταστάσεις του “Τhe Ranch“.

Ιππασία και τοξοβολία, τένις, αναρρίχηση και αγώνες ταχύτητας, τρέξιμο, βόλτες με το τρένο, επιτραπέζια και γέλιο στις στιγμές χαλάρωσης όπως κατά τη διάρκεια των γευμάτων, μέχρι και λίγο πριν τον ύπνο στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια με τις κουκέτες όπου κανένας δεν ήθελε να κοιμηθεί μόνο να ξαναβλέπει σαν ταινία την κάθε ημέρα που μοιράστηκε με τους συναθλητές του.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ