fbpx

Στοφορίδης και Μπίνιαρης στο Senshi 21

Στοφορίδης και Μπίνιαρης στο Senshi 21

Διπλά θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας στο επερχόμενο Senshi 21 το Σάββατο 20 Απριλίου στη Βάρνα της Βουλγαρίας. Γιάννης Στοφορίδης και Γιώργος Μπίνιαρης θα δώσουν δυνατές μάχες στην κατηγορία των +95kg.

Οι δύο Έλληνες γίγαντες θα αγωνιστούν με όρους K1, 3 γύρων των 3 λεπτών με πολύ δυνατούς αντιπάλους. Ο Στοφορίδης θα αγωνιστεί με τον 32χρονο Ρουμάνο Cristian Ristea ύψους 1,93cm και βάρους 102kg και ο Μπίνιαρης με τον 35χρονο Ιρανό Iraj Azizpour ύψους 1,88cm και βάρους 120kg.

Ο «Big Stofo» ήταν να αγωνιστεί στο Senshi 20 αλλά ο αγώνας ακυρώθηκε. Έκτοτε κατέκτησε με τεράστια ευκολία το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Muaythai και τώρα επιστρέφει στα επαγγελματικά ρινγκ για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Από την άλλη ο Μπίνιαρης έδωσε 2 σκληρές διεθνείς μάχες σε Ολλανδία και Ισπανία και τώρα είναι έτοιμος για να μπει σε πιο βαθιά νερά, με την πρώτη συμμετοχή του στο Senshi. Πολύτιμη η συνεισφορά του manager Γιώργου Περγιάλη που έκλεισε τον αγώνα.

Δύσκολες μάχες για τους δύο heavyweight Έλληνες μαχητές κάτι στο οποίο είναι συνηθισμένοι.

Στο event θα πραγματοποιηθούν 14 μάχες, με αποκορύφωμα της βραδιάς τον αγώνα του Βούλγαρου Vladimir Valev με τον Ισπανό Carlos Garcia.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ