fbpx

Μιτσινίγκος και Μπαϊρακτάρη για τίτλους WKU απόψε στην Γερμανία

Μιτσινίγκος και Μπαϊρακτάρη για τίτλους WKU απόψε στην Γερμανία

Στη Γερμανία θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απόψε Παναγιώτης Μιτσινίγκος και Σταματίνα Μπαϊρακτάρη. Μάλιστα οι δύο εκπρόσωποι της χώρας μας στη διοργάνωση Predators TWBD, θα διεκδικήσουν έναν Παγκόσμιο και έναν Ευρωπαϊκό τίτλο της WKU.

Ο Παναγιώτης Μιτσινίγκος του Στέλιου Πολίτη από το ZEN Fighting Club, θα διεκδικήσει τον Παγκόσμιο τίτλο της WKU αγωνιζόμενος απέναντι στον διάσημο και σκληροτράχηλο Γερμανό πρωταθλητή Leo Boniger, με τους δύο αθλητές να αγωνίζονται με όρους K1 στα 72kg.

Η Σταματίνα Μπαϊρακτάρη με προπονητή τον Νίκο Γκίκα από το Mallios-Gkikas team, θα αγωνιστεί στα 55kg με όρους Κ1, σε πέντε γύρους των τριών λεπτών απέναντι στην Γερμανίδα πρωταθλήτρια Michelle Krumpitz, για τον Ευρωπαϊκό τίτλο της WKU.

Οι δύο αθλητές βρίσκονται από χθες στη Νυρεμβέργη με τον promoter και προπονητή, Στέλιο Πολίτη, ο οποίος έκλεισε και τους αγώνες του Παναγιώτη και της Σταματίνας στη Γερμανία. Πραγματοποίησαν την διαδικασία της ζύγισης, με την Μπαϊρακτάρη να ζυγίζετε 2 κιλά πάνω από το προβλεπόμενο και να δέχεται ποινή 2 βαθμών στον αγώνα.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Αθλητικό Κέντρο Helmut Ott Halle, στην πόλη Auerbach in der Oberpfalz στην Γερμανία.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ