fbpx

Συνέντευξη τύπου, ζύγιση και staredowns του Spartan’s Night IV στο Dekelia Hotel (pics & vids)

Συνέντευξη τύπου, ζύγιση και staredowns από το Spartan's Night IV στο Dekelia Hotel (pics & vids)

Πραγματοποιήθηκε χθες 19 Απριλίου στο Dekelia Hotel στο Τατόι, η ζύγιση και η συνέντευξη τύπου του Spartan’s Night IV, της διοργάνωσης του Γιώργου Χαλκίδη και του Μπάμπη Παπαδόπουλου που φέτος αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο event.

Η μεγάλη συνεργασία του promotion με το KOK Fights έχει ως αποτέλεσμα την προβολή του event στην παγκόσμια πλατφόρμα DAZN, ο πρόεδρος του οποίου ήταν παρών στην όλη διαδικασία.

Η ομάδα του RINGsports βρέθηκε με την κάμερά του στο Dekelia Hotel, σε μια προσπάθεια να σας μεταφέρει τα όσα έγιναν εκεί.

Την αυλαία άνοιξε ο Γιώργος Χαλκίδης, με μία εισαγωγή σχετικά με τη διοργάνωση και τους αυριανούς αγώνες ενώ την σκυτάλη πήρε ο πρόεδρος του KOK Fights, Donatas Simanaitis. Στη συνέχεια, ο έτερος διοργανωτής Μπάμπης Παπαδόπουλος, εξήγησε τους κανόνες με τους οποίους θα διεξαχθούν οι αγώνες.

YouTube video

Η διαδικασία της ζύγισης ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και χωρίς κανένα πρόβλημα για όλους τους αθλητές, οι οποίοι έδειξαν πανέτοιμοι για τους αυριανούς αγώνες.

YouTube video

Το μεγάλο event του Spartan’s Night IV θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 20 Απριλίου στο κλειστό της Ζωφριάς, με ώρα έναρξης τις 18:00, με την ομάδα του RINGsports να βρίσκεται εκεί ενημερώνοντάς σας σε ζωντανή ροή (LIVE) για όλα τα αποτελέσματα.

Μην ξεχνάτε και τον μεγάλο διαγωνισμό που τρέχει από το RINGsports, με δώρο μία διπλή πρόσκληση για το event. Δείτε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη ζύγιση των αθλητών:

GHAZY – ΚΑΚΟΥΜΠΑΒΑΣ

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ