fbpx

Εξαιρετικές εμφανίσεις από Μιτσινίγκο και Μπαϊρακτάρη στη Γερμανία

Εξαιρετικές εμφανίσεις από Μιτσινίγκο και Μπαϊρακτάρη στη Γερμανία

Εξαιρετικές εμφανίσεις χθες στη Γερμανία και στη διοργάνωση Predators TWBD για τον Παναγιώτη Μιτσινίγκο (ZEN Fighting Club) και την Σταματίνα Μπαϊρακτάρη (Mallios-Gkikas team).

Οι δύο εκπρόσωποι της χώρας μας αγωνίστηκαν διεκδικώντας τον Παγκόσμιο τίτλο της WKU ο Μιτσινίγκος με αντίπαλο τον Γερμανό Leo Boniger και τον Ευρωπαϊκό τίτλο της WKU η Μπαϊρακτάρη με αντίπαλο την Γερμανίδα Michelle Krumpitz.

Η Μπαϊρακτάρη ξεκίνησε τον αγώνα με δύο βαθμούς ποινή καθώς στη ζύγιση βρέθηκε 2 κιλά πάνω από το προβλεπόμενο βάρος των 55kg. Η διαφορά της όμως με την Γερμανίδα ήταν χαοτική και την έκανε ότι ήθελε παίζοντας σε ρυθμούς sparring. Παρ’ όλα αυτά λόγω της ποινής η νίκη πήγε στην Γερμανίδα, με την ελληνική πλευρά να εκφράζει έντονα παράπονα για το αποτέλεσμα.

Ο Μιτσινίγκος από την άλλη στάθηκε επάξια απέναντι σε έναν αθλητή με πάνω από 80 επαγγελματικούς αγώνες. Τον κοίταξε στα μάτια, τον έπαιξε στα ίσια αλλά η νίκη και εδώ έγειρε προς τη γερμανική πλευρά.

Έντονα παράπονα υπάρχουν από ελληνικής πλευράς λόγω των δύο αποτελεσμάτων αλλά και για τη γενική συμπεριφορά του διοργανωτή προς την ελληνική αποστολή. Μάλιστα ο promoter Στέλιος Πολίτης που συνόδευσε τους δύο αθλητές στη Γερμανία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο διοργανωτής τέλος, από τους πλέον ακατάλληλους, λόγω κακής συμπεριφοράς απέναντι μας θα δεχθεί κυρώσεις από την Ομοσπονδία».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Στέλιου Πολίτη όπως την ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media:

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ