fbpx

House Fight Gala: Ρεκόρ συμμετοχών, ρεκόρ ολοκλήρωσης

House Fight Gala: Ρεκόρ συμμετοχών, ρεκόρ ολοκλήρωσης

Άλλο ένα House Fight Gala ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία και με ρεκόρ διεξαγωγής, όσον αφορά το χρόνο ολοκλήρωσης. Το Talent Meeting είχε περισσότερες από 200 συμμετοχές αλλά με σωστή οργάνωση η ροή ήταν τέτοια που μέχρι το μεσημέρι είχε τελειώσει, δίνοντας στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες να απολαύσουν την μεσημεριανή βόλτα τους στην ανοιξιάτικη Θεσσαλονίκη. 

Το Ultra Fighters Gym, μέλος της τεράστιας σε όνομα αλλά κλειστής, επιλεκτικής οικογένειας του Chakuriki Gym πρωτοπορεί για άλλη μια φορά με τα σωστά ζευγαρώματα και την επαγγελματική ροή. 

Όπως ανέφερε ο ιθύνων νους των Ultra Fighters και εμπνευστής του House Fight Gala, είτε πρόκειται για τις επαγγελματικές βραδιές είτε για τος ερασιτεχνικές είτε για τις διοργανώσεις νέων ταλέντων, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος,  «Βασικό μου μέλημα ξεκινώντας  να διοργανώσω αγώνες ήταν του σωστο match making. Εκεί  έριξα όλο το βάρος, θεωρώντας ότι οι αντίπαλοι αθλητές πρέπει να είναι τουλάχιστον ισάξιοι, με ανάλογη εμπειρία έτσι ώστε το θέαμα που θα δώσουν να είναι απολαυστικό για τους θεατές αλλά και το αποτέλεσμα να θεωρείται αμφίρροπο και όχι ένα θέατρο παραλόγου όπου ένας απείρος αθλητής γίνεται έρμαιο ενός ικανού και έμπειρου αθλητή χάριν μιας εύκολης νίκης, το οποίο το θεωρώ απαράδεκτο και αντιαθλητικό! Με αυτόν τον γνώμονα προχωράμε στο House Fight Gala»!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ