fbpx

Έδωσε τη μάχη του ο Γιώργος Μπινιάρης στο SENSHI 21

Μπινιάρης

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν οι Έλληνες αθλητές στο φαντασμαγορικό Senshi, το 21ο της σειράς. Για το εκπληκτικό νοκ άουτ του Γιάννη Στοφορίδη τα έχουμε ήδη πει! Ο έτερος που μας εκπροσώπησε ήταν ο Γιώργος Μπινιάρης, αθλητής του Γιώργου Περγιάλη. Αγωνίστηκε στον 12ο αγώνα της βραδιάς (5 κιλά ελαφρύτερος) απέναντι στον Ιρανό Iraj Azizpour (115.1 έναντι 120). Ένας αγώνας πριν τον Στοφορίδη, με διαιτητή και εδώ τον μεγάλο Ερνέστο Χουστ. Oι αγώνες είναι με όρους Κ1 (Κικμπόξιγκ με επιπλέον γόνατα)

Γιώργος Περγιάλης και Γιώργος Μπινιάρης

Συνολικά στη διοργάνωση, που κάθε φορά γιγαντώνεται, αγωνίστηκαν αθλητές από 16 χώρες σε 14 ζευγάρια. Το SENSHI διεξάγεται 5 φορές το χρόνο και όλες οι αρχές της γειτονικής μας χώρας το υποστηρίζουν με κάθε τρόπο. Ο Ιρανός αντίπαλος του Γιώργου ήταν το αστέρι του ΟΝΕ FC! Να υπογραμμίσουμε ότι ο Μπινιάρης έφτασε μια ανάσα από το να αναβάλει τη συμμετοχή του καθώς την προηγούμενη εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε από υψηλό πυρετό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο αγώνας ξεκίνησε στα “κόκκινα” από την πρώτη στιγμή. Ο Μπινιάρης δέχτηκε ένα μέτρημα από ένα τυχαίο χτύπημα, συνέχισε και ανέβασε ρυθμούς. Δυστυχώς 10” πριν το τέλος του γύρου δέχτηκε ένα γόνατο σε παλιό του τραυματισμό. Τον “έκοψε” και του στέρησε τη δυνατότητα να συνεχίσει και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Γιώργος Μπινιάρης (μαύρο σορτς)

“Μόνο υπερηφάνεια έχω για τον Γιώργο και πολλά συγχαρητήρια! Σε ένα πολύ μικρό διάστημα 6 μηνών έχει αγωνιστεί main event σε Ολλανδία και Ισπανία και τώρα σε αυτή την κάρτα” ήταν οι δηλώσεις του Γιώργου Περγιάλη μετά τον αγώνα.

  • 戦士 SENSHI is a series of professional martial arts gala fights, part of the Kyokushin World Union
All Stars!
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ