fbpx

Greek Fights Pro Am 3: Ημερομηνίες και… εκπλήξεις

Greek Fights

Είχαμε δώσει την πληροφορία ότι μετά το SPARTAN’S NIGHT IV θα ανακοινώναμε τις ημερομηνίες για το επόμενο Greek Fights Pro Am 3! Tηρούμε λοιπόν το λόγο μας…

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την νέα ημερομηνία των Greek Fights Pro Am, την διοργάνωση των Παναγιώτη Σώζου και Μάνου Βασιλείου. Η ημερομηνία κλείδωσε και είναι η 21η Δεκεμβρίου 2024. Αυτήν την φορά η κάρτα των pre games θα είναι extended (μεγαλύτερη) ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερους νέους αθλητές να αναδείξουν τις ικανότητες τους, αλλά και λόγω της ζήτησης!

Όσοι αθλητές διακριθούν στα pre games θα αποτελέσουν τα νέα ζευγάρια της main card στο επόμενο Pro Am, και γιατί όχι και στα main events. Στην main card θα συναγωνιστούν και πάλι οι καλύτεροι αθλητές της χώρας μας με τις περισσότερες διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τα Pro Am θα ολοκληρωθούν με 3 super fights με κανόνες WAKO PRO. Σύντομα θα ανακοινώσουμε τα πρώτα ονόματα που έχουν (κάποια) ήδη κλείσει.

Να τονίσουμε ότι ίσως είναι και η πρώτη φορά που θα διεξαχθεί διοργάνωση υπό την αιγίδα και με κανονισμούς WAKO PRO. Με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την εμπλοκή της WAKO και στο κομμάτι το PRO, κάτι αντίστοιχο της IFMA και της WMC στο Μουάτάι.

YouTube video
Μια μικρή γεύση από το promo video της προηγούμενης διοργάνωσης
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ