fbpx

Glory 91 και Knuckle Mania IV BKFC ζωντανά και αποκλειστικά στο ANT1+

Glory 91 και Knuckle Mania IV BKFC ζωντανά και αποκλειστικά στο ANT1+

Τo σπουδαίο event kickboxing Glory 91 και το κορυφαίο Knuckle Mania IV του BKFC έρχονται ζωντανά και αποκλειστικά στο ANT1+. Δείτε live τους συναρπαστικούς αγώνες

Η streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+, εμπλουτίζει συνεχώς το αποκλειστικό αθλητικό της περιεχόμενο. Φέρνει τα μεγαλύτερα event μαχητικών αθλημάτων live και on demand. Ενώ ο Απρίλιος θα ολοκληρωθεί με δύο πολύ σπουδαία event.

Η μεγαλύτερη διοργάνωση kickboxing παγκοσμίως, πηγαίνει στο Παρίσι για το event Glory 91. Θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το FightNetwork, το Σάββατο 27 Απριλίου, στις 19:30. Στο mainevent θα φιλοξενήσει τη πολυαναμενόμενη μάχη του Endy Semeleer εναντίον του Chico Kwasi! To κανάλι μαχητικών αθλημάτων Fight Network, που μεταδίδεται 24 ώρες το 24ωρο αποκλειστικά από το ΑΝΤ1+, φέρνει ζωντανά στην Ελλάδα, όλα τα μεγάλα event του Glory Kickboxing. Αλλά και άλλες σημαντικές διοργανώσεις, όπως το Konfrontacja Sztuk Walki (KSW), το Bare Knuckle Boxing (BKB), το IMPACT! και το New Japan Pro-Wrestling.

Το μεγάλο ραντεβού του Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) για το 2024, έρχεται με την KnuckleMania IV που θα μεταδοθεί, την Κυριακή 28 Απριλίου, στις 04:00 τα ξημερώματα απευθείας από το Λος Άντζελες, αποκλειστικά και ζωντανά από το κανάλι Combat Sports του ΑΝΤ1+. Οι λάτρεις των μαχητικών αθλημάτων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεαματικές μάχες στον πολυαναμενόμενο αγώνα του BKFC. O Aμερικανός MikePerry και ο Βραζιλιάνος ThiagoAlves, θα μονομαχήσουν στο mainevent, στην αρένα του PeacockTheater και θα ολοκληρώσουν μια πολύ δυναμική βραδιά, που περιλαμβάνει συνολικά 12 αγώνες υψηλού επιπέδου.

Το ΑΝΤ1+ με την ενότητα Combat Sports, έχει γίνει ο απόλυτος προορισμός για τους φίλους των μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα. Συνεχίζοντας να προσφέρει θέαμα γεμάτο δράση, με δύο θεματικά κανάλια και δεκάδες live event κάθε μήνα.

Κάντε εγγραφή στο antennaplus.gr για να απολαύσετε τα πιο συναρπαστικά αθλητικά event δύναμης, live και αποκλειστικά στο ρινγκ της streaming πλατφόρμας ΑΝΤ1+.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ