fbpx

Αγώνες στην Τουρκία για Κουμερτά και Παροτσίδη

Αγώνες στην Τουρκία για Κουμερτά και Παροτσίδη

Στην Τουρκία και στην διοργάνωση Alkayis Fighting Championship θα αγωνιστούν Μανώλης Κουμερτάς και Θεόφιλος Παροτσίδης.

Οι δύο αθλητές θα ταξιδέψουν στη γείτονα χώρα την Παρασκευή 31 Μαΐου για το 11ο event του promotion, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με Τούρκους αντιπάλους.

Πιο συγκεκριμένα ο αθλητής του Αποστόλη Πολυχρονάκη, Μανώλης Κουμερτάς, θα βρει απέναντί του σε superfight της βραδιάς, τον Ismail Uzuner, Παγκόσμιο πρωταθλητή της διοργάνωσης στα 77kg και με μεγάλη εμπειρία στις επαγγελματικές διοργανώσεις.

Από την άλλη, ο αθλητής του Παντελή Τζαφέρη, Θεόφιλος Παροτσίδης, θα αντιμετωπίσει επίσης σε superfight της βραδιάς, τον Adem Bozkurt, έναν αθλητή που οι Τούρκοι τον παρουσιάζουν ως τον “θρύλο των μεσαίων βαρών”. Πολύ έμπειρος αθλητής με πολλές διακρίσεις εντός και εκτός της χώρας του.

Αγώνας στην Τουρκία για Θεόφιλο Παροτσίδη

Τους πολύ δυνατούς αγώνες των Κουμερτά και Παροτσίδη τους έκλεισε η Μαρία Πανταζή, διατηρώντας πολύ καλές σχέσεις με το promotion στο οποίο κάθε χρόνο στέλνει αθλητές να αγωνιστούν.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Istanbul Bostanci Show Center, στην περιοχή Καντίκιοϊ που βρίσκεται στην ασιατική ακτή της Κωνσταντινούπολης.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ