fbpx

«Armed and Ready» Ρογκάσκα και Καπώνης στην Ελβετία

«Armed and Ready» Ρογκάσκα και Καπώνης στην Ελβετία

Πανέτοιμοι για τις αποψινές τους μάχες στο ελβετικό promotion Boss Art Championship, Βεσέλα Ρογκάσκα και Άγγελος Καπώνης.

Οι δύο αθλητές από το Diamond camp με προπονητή τον Παύλο Καπώνη αγωνίζονται στο επετειακό, 10ο event της διοργάνωσης, απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Ιδιαίτερα η Ρογκάσκα αγωνίζεται σε τουρνουά muaythai τεσσάρων αθλητριών στα 50kg, αντιμετωπίζοντας στον πρώτο ημιτελικό την Τσέχα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή πρωταθλήτρια της WAKO, Klára Strnadová από την ομάδα TKBC Prague.

Στον δεύτερο ημιτελικό θα αγωνιστούν η Ελβετίδα δις χρυσή πρωταθλήτρια της WBC το 2023 και 2024 Aline Seiberth από την ομάδα WBC Hall και η Γερμανίδα Malaika Hodapp από την ομάδα MTSB Fightsports που πρόσφατα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Amazing Muaythai Festival στο στάδιο Lumpinee στην Ταϊλάνδη.

Ο νεαρός Καπώνης θα αγωνιστεί στον πρώτο του επαγγελματικό αγώνα εκτός συνόρων σε superfight με όρους Κ1 στα 67kg, με αντίπαλο τον Ιταλό Valerio Modesto από την ομάδα Dibisceglia-Colucci, με μοναδικό στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του.

Οι δύο Έλληνες αθλητές ολοκλήρωσαν χθες τη διαδικασία της ζύγισης με απόλυτη επιτυχία και είναι πανέτοιμοι για τις αποψινές τους μάχες, στο επετειακό Boss Art Championship 10.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ