fbpx

Force1: Είμαστε φτιαγμένοι για την εξέλιξη

Force1: Είμαστε φτιαγμένοι για την εξέλιξη

Όταν ο Τάσος Τσάλας, πριν κάποια χρόνια, πήρε την απόφαση να αφήσει τη σχολή του, την προπονητική, τον πρωταθλητισμό και να φτιάξει την εταιρία Force1 η επιτυχία ήταν δεδομένη. Μαθημένος στον πρωταθλητισμό, μανιώδης με την τελειότητα, “σκύλος” (κατά την προσφιλή του λέξη- προσφώνηση) ήταν αναμενόμενο ότι θα πήγαινε στην κορυφή.

Έχοντας γνώση το χώρου, μεράκι, έφτιαξε μια εταιρία που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Μια εταιρία- οικογενειακή υπόθεση, που την “τρέχει” όλη η οικογένεια Τσάλα. Πιστοί στην εξέλιξη, την πρωτοπορία, την καλύτερη δυνατή “θωράκιση” των αθλητών δεν ησυχάζουν δευτερόλεπτο. Πρόσφατα βρέθηκαν στη Γερμανία, ψάχνοντας….

Είμαστε φτιαγμένοι για την εξέλιξη. Η κινητήριος δύναμη πίσω από τη δημιουργία είναι η καινοτομία, η ανάπτυξη και το καλό.

Αυτή η φιλοσοφία μας οδηγεί στο να εξελισσόμαστε συνεχώς, να κάνουμε έρευνες αγοράς, να παρακολουθούμε τις διεθνείς εξελίξεις και τις καινοτομίες του τομέα του fitness στο εξωτερικό ώστε να φέρνουμε κοντά σας τα καλύτερα.

Η ομάδα μας παρευρέθηκε σε έκθεση στη Γερμανία, βρίσκοντας νέα προϊόντα και συζητώντας με έμπειρα άτομα του χώρου μας για τις διεθνείς αλλαγές και τις νέες ανάγκες εξοπλισμού που προκύπτουν.

Η επιτυχία για εμάς γράφεται με την ποιότητα, την εγγύηση και την αμεσότητα που προσφέρουμε. Και σε αυτό το ταξίδι, εσείς είστε οι συνεπιβάτες μας… γιατί την επιτυχία την γράφουμε μαζί!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ