fbpx

Νίκη με TKO για Καπώνη, ήττα στα σημεία για Ρογκάσκα στην Ελβετία (vids)

Νίκη με TKO για Καπώνη, ήττα στα σημεία για Ρογκάσκα στην Ελβετία (vids)

Στην Ελβετία και στο επετειακό Boss Art Championship 10 αγωνίστηκαν χθες, Βεσέλα Ρογκάσκα και Άγγελος Καπώνης από το Diamond camp. Απολογισμός της βραδιάς μία νίκη και μία ήττα μετά από δυνατές μονομαχίες για τους Έλληνες μαχητές.

Πρώτος στο ρινγκ ανέβηκε ο Καπώνης ο οποίος αγωνίστηκε απέναντι σε έναν πολύ ικανό αντίπαλο, τον Ιταλό Valerio Modesto από την ομάδα Dibisceglia-Colucci. Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά και από τις 2 πλευρές όταν μετά τα πρώτα 2 λεπτά του πρώτου γύρου ο Καπώνης σφυροκόπησε με τα γόνατά του τον Ιταλό στη γωνία του ρινγκ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Ιταλού στη μύτη και τη λήξη του αγώνα από τον γιατρό. Γρήγορη νίκη με TKO στον πρώτο γύρο και το αήττητο σερί συνεχίζεται.

YouTube video

Μετά τον Καπώνη στο ρινγκ ανέβηκε η Ρογκάσκα συμμετέχοντας σε τουρνουά muaythai 4 αθλητριών στα 50kg. Στον ημιτελικό αγωνίστηκε με την την Τσέχα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή πρωταθλήτρια της WAKO, Klára Strnadová από την ομάδα TKBC Prague. Μετά από 3 δυνατούς γύρους η Ρογκάσκα έχασε στα σημεία τον αγώνα και δε κατάφερε να περάσει στον τελικό. Η Strnadová τελικά κατέκτησε το τουρνουά νικώντας στον τελικό την Γερμανίδα Malaika Hodapp από την ομάδα MTSB Fightsports.

YouTube video

Οι δύο αθλητές έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις ασχέτως του αποτελέσματος σε μια διοργάνωση «διαμάντι» στη χώρα της Ελβετίας. Στη γωνία τους φυσικά όπως πάντα ο προπονητής τους Παύλος Καπώνης.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ