fbpx

Spartan’s Night IV: Το Kickboxing στα καλύτερά του

Spartan's Night IV: Το Kickboxing στα καλύτερα του

Έναν μίνι απολογισμό έκανε μέσω ανακοίνωσης στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο ένας εκ των διοργανωτών του SPARTAN’S NIGHT, Γιώργος Χαλκίδης, για την φανταστική βραδιά που μας χάρισαν μαζί με τον έτερο διοργανωτή Μπάμπη Παπαδόπουλο το βράδυ της 20ης Απριλίου.

Διαβάστε τα όσα έγραψε:

«Το SPARTAN’S NIGHT IV και το Ελληνικό kickboxing άνοιξαν τα φτερά τους και ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο (200+ χώρες) μέσο της KOK FIGHT SERIES και τις συνεργαζόμενες πλατφόρμες DAZN, PRIME FIGHT, FIGHT PLUS και FIGHT BOX.

Από το πρώτο event το 2018 είχαμε δώσει υπόσχεση ότι η κάθε διοργάνωση θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη και πιστεύουμε ότι τα έχουμε καταφέρει αρκετά καλά. Στις 20 Απριλίου στο κλειστό στάδιο της Ζωφριάς, παρακολουθήσαμε την γιορτή του kickboxing, το Spartan’s night 4, δεν μπορούμε να την ονομάσουμε διαφορετικά παρά μόνο γιορτή. Όταν βλέπεις χαρούμενος θεατές, αθλητές, προπονητές και τους ανθρώπους της KOK (KING OF KINGS) που διοργανώνουν κάθε χρόνο 12 events να είναι εντυπωσιασμένοι με το στήσιμο της διοργάνωσης και την ποιότητα των αγώνων, τότε μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι ότι άξιζε αυτή η μεγάλη προσπάθεια με πολύ τρέξιμο και ξενύχτι.

Ευχαριστούμε όλους τους προπονητές και αθλητές που συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη βραδιά, τους χορηγούς μας (που οι περισσότεροι είναι φίλοι) που πίστεψαν στο όραμά μας και είναι δίπλα μας.

Συνεχίζουμε να υπηρετούμε το άθλημα που αγαπάμε απ’ όλα τα πόστα, μαζί με την Ομοσπονδία μας ΠΟΚ (WAKO).

Έχουμε δύσκολη χρονιά με το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ουγγαρία τον και το Πανευρωπαϊκό στην Αθήνα, είμαι σίγουρος ότι φέτος το Ring είναι πιο πλήρης από ποτέ και περιμένουμε πολλά μετάλλια από τους Έλληνες αθλητές.

Το Kickboxing στα καλύτερα του.

Ραντεβού την επόμενη χρονιά στο SPARTAN’S NIGHT V»

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ