fbpx

Στο K-1 της Ρουμανίας Καραμουσκέτας και Σερίφη με φόντο… Ιαπωνία

Στο K-1 της Ρουμανίας Καραμουσκέτας και Σερίφη με φόντο... Ιαπωνία

Με διπλή ελληνική συμμετοχή θα διεξαχθεί το event του θρυλικού K-1 στην Ρουμανία και αυτό χάρη στην Μαρία Πανταζή και τον Didier Le Borgne που έκλεισαν τους αγώνες για τους δύο αθλητές.

Ο Μιχάλης Καραμουσκέτας από το Kritikos camp και ο Διονύσης Σερίφη από White Tiger camp είναι οι μαχητές που θα ταξιδέψουν στην πόλη Γκαλάτσι στην ανατολική Ρουμανία την Πέμπτη 13 Ιουνίου με μοναδικό στόχο τη νίκη και μια καλή εμφάνιση που θα τους φέρει πιο κοντά στο θρυλικό K-1 Japan.

Στα βαριά κιλά και με εμπειρία από το K-1 της Ιαπωνίας, ο 21χρονος Ρουμάνος Allin Nechita θα βρεθεί στο δρόμο του Μιχάλη Καραμουσκέτα που το τελευταίο διάστημα έχει πιάσει έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό, κυρίως με αγώνες εκτός συνόρων.

Από την άλλη ο Διονύσης Σερίφη θα βρει στο δρόμο του σε αυτή τη δύσκολη και σημαντική αποστολή τον 23χρονο Ρουμάνο μαχητή του GLORY στην Welterweight κατηγορία, Stefan Orza.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο, Καραμουσκέτας και Σερίφη πριν τις μεγάλες μάχες στην Ρουμανία, θα κάνουν μια ενδιάμεση στάση το επόμενο Σάββατο 11 Μαΐου στην Γαλλία και στη διοργάνωση L’ Evenement Kickboxing, όπου θα αγωνιστούν με Γάλλους αντιπάλους στο στυλ του K1.

Οι δύο αθλητές θα ταξιδέψουν στην Γαλλία με τον προπονητή του Σερίφη, Ηλία Λάμπρου ενώ στην Ρουμανία θα τους συνοδέψει ο προπονητής του Καραμουσκέτα, Νίκος Κρητικός.

Στη διοργάνωση της Ρουμανίας θα πραγματοποιηθούν συνολικά 15 αγώνες ενώ την βραδιά θα παρακολουθήσουν από κοντά οι διεθνείς αστέρες του παγκόσμιου Kickboxing Remy Bonjasky, Alexey Ignashov, Dzevad Poturak και ο σπουδαιότερος μαχητής της Ρουμανίας, Daniel Ghita. Παρόντες επίσης θα είναι αξιωματούχοι του K-1 από την Ιαπωνία, μαζί με τον πρόεδρο του K-1, Carlos Kikuta.

Οι αγώνες των δύο αθλητών θα διεξαχθούν στο στάδιο Oţelul, με ώρα έναρξης τις 18:00.

Στο K-1 της Ρουμανίας Καραμουσκέτας και Σερίφη με φόντο… Ιαπωνία

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ