fbpx

Ανακοινώθηκε το WKU Summer Camp για το 2024 από τον Στέλιο Πολίτη

Ανακοινώθηκε το WKU Summer Camp για το 2024 από τον Στέλιο Πολίτη

Ανακοινώθηκαν από τον Στέλιο Πολίτη και το ZEN Fighting Club οι ημερομηνίες για το camp του φετινού καλοκαιριού. Το WKU Summer Camp 2024 επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι από τις 1 έως τις 7 Ιουλίου όπου εκτός των άλλων θα πραγματοποιηθεί και η προετοιμασία της WKU Hellas για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ρόδο.

Και φέτος το camp θα φιλοξενηθεί στην εξαιρετική τοποθεσία στο Μαρμάρι Ευβοίας και πιο συγκεκριμένα στο τριών αστέρων (3*) Marmari Bay hotel. Το πλούσιο και γεμάτο πρόγραμμα με διπλές προπονήσεις σε Kickboxing και Muaythai σε συνδυασμό με τα σεμινάρια και φυσικά τις εξορμήσεις στη γύρω περιοχή για βόλτα και χαλάρωση, υπόσχονται μία αξέχαστη εμπειρία στους συμμετέχοντες.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν υπό την καθοδήγηση σπουδαίων προπονητών όπως ο Klaus Nonnemacher (WKU President), ο Γιώργος Στύλιος (Stilios team), ο Αχιλλέας Μογκαντάμ (Royal Academy), ο Γιώργος Γκιόκας (Savage camp) καθώς και ο οικοδεσπότης, Στέλιος Πολίτης (ΖΕΝ Fighting Club). Τεχνικές, ενδυνάμωση, φυσική κατάσταση και φυσικά sparring σε χώρους εντός και εκτός ξενοδοχείου είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των προπονήσεων που θα πραγματοποιηθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον διοργανωτή Στέλιο Πολίτη στο email που θα βρείτε στην αφίσα που ακολουθεί:

WKU Summer Camp 2024

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ