fbpx

Αναβολή στο event του Loca Fight Club και αγώνας τίτλου στο IFP στη Γερμανία για την Χατζηιωσηφίδου

Αναβολή στο event του Loca Fight Club και αγώνας τίτλου στο IFP στη Γερμανία για την Χατζηιωσηφίδου

Μία αλλαγή στο αγωνιστικό της πρόγραμμα θα χρειαστεί να κάνει η αθλήτρια του Νίκου Κρητικού από το Kritikos camp, Ειρήνη Χατζηιωσηφίδου.

Μετά την αναβολή στο event του Loca Fight Club στo οποίo θα αγωνιζόταν αυτό το Σάββατο 11 Μαΐου με την 31χρόνη Ολλανδή, Mellony Geugjes και τη μεταφορά της διοργάνωσης στις 13 Ιουλίου στην Κωνσταντινούπολη όπου θα αγωνιστεί, κάλυψε το κενό που έμεινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Χατζηιωσηφίδου εκμεταλλευόμενη την αναβολή αυτή και όντας έτοιμη για μάχη, θα αγωνιστεί το Σάββατο 18 Μαΐου στη διοργάνωση International Fight Promotion (IFP) στην Γερμανία, διεκδικώντας τον τίτλο της διοργάνωσης στην Strawweight κατηγορία.

Αντίπαλός της θα είναι η Ολλανδή Tessa de Kom η οποία ήταν αρχικά να αγωνιστεί με την Γερμανίδα Aylina Engel αλλά λόγω τραυματισμού αντικαταστάθηκε άμεσα από την Ελληνίδα αθλήτρια.

Αγώνας τίτλου στο IFP στη Γερμανία για την Χατζηιωσηφίδου

Η ευκαιρία παρουσιάστηκε και “αρπάχθηκε” άμεσα χάρη στην πολύτιμη συμβολή του manager Γιώργου Περγιάλη που διατηρώντας άριστες σχέσεις με το promotion και τον διοργανωτή Δημήτρη Κασσαπίδη μεσολάβησε για να κλειστεί ο αγώνας.

Το event θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο Böllenfalltorhalle, στην πόλη Ντάρμσταντ στην Γερμανία ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και δεύτερος Έλληνας αθλητής που θα συμμετάσχει στη διοργάνωση.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ