fbpx

Αγώνας στο ART OF WAR στην Τσεχία για τον Αλέξανδρο Λάνη

Αγώνας στο ART OF WAR στην Τσεχία για τον Αλέξανδρο Λάνη

Για την Τσεχία πετάνε την άλλη εβδομάδα ο Αλέξανδρος Λάνη με τον προπονητή του Μάνο Βασιλείου. Το Σάββατο 18 Μαΐου στην Πράγα, ο αθλητής από το K1 GYM στην κορυφή της main card της διοργάνωσης ART OF WAR, θα αντιμετωπίσει σε έναν αγώνα 3 τρίλεπτων γύρων με όρους Κ1 στα 64kg, τον Τσέχο αθλητή, Dennis Hnideκ.

Ο Hnidek είναι ένας σύνθετος αθλητής, ο οποίος έχει εμπειρία τόσο σε επαγγελματικούς αγώνες πυγμαχίας όσο και σε αγώνες Κ1. Ένας τραυματισμός στην μέση ταλαιπώρησε κατά την προετοιμασία του τον Αλέξανδρο αλλά όπως μας δήλωσε ο προπονητής του «πάμε όσο μπορούμε πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτήν την νέα μας πρόκληση».

Ο Λάνη πραγματοποίησε πολύ δυνατή προετοιμασία με τον προπονητή του Μάνο Βασιλείου στο Hemmers gym του Nick Hemmers, ένα από τα πιο δυνατά kickboxing club της Ολλανδίας για περίπου ένα μήνα ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η νίκη του στο SPARTAN’S NIGHT IV απέναντι στον πολύ δυνατό Αλέξανδρο Λαζαρίδη.

Επίσης τρέχει σερί με 4 νίκες σε ισάριθμους επαγγελματικούς αγώνες K1 (4-0) και ο αγώνας στην Πράγα είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην μέχρι στιγμής αγωνιστική του πορεία.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ