fbpx

LFC II: «Rising from the Ashes» με τηλεοπτική κάλυψη από το ANT1+

LFC II: «Rising from the Ashes» με τηλεοπτική κάλυψη από το ANT1+

Το LFC II: “Rising From The Ashes” έρχεται στις 14 Ιουλίου ζωντανά στο γήπεδο του Μετς και τηλεοπτικά στον ANT1+.

Μετά από την επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση, το Legends Final Combat (LFC) επιστρέφει με το δεύτερο κεφάλαιο, “Rising from the Ashes“, μια γιορτή του kickboxing που σκοπό έχει να παρουσιάσει ένα μοναδικό μαχητικό υπερθέαμα για τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο.

Παρακολουθήστε από την πλατφόρμα του ANT1+ αυτή τη συναρπαστική διοργάνωση, που θα φέρει στο προσκήνιο την εξέλιξη και την ανάδειξη του αθλήματος και των αθλητών του.

Η συμμετοχή στο LFC II είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους αθλητές και τους συλλόγους, να αναδείξουν τόσο τις δυνατότητες αλλά και την δουλειά τους σε ένα ευρύτερο κοινό, με την κάλυψη του ANT1+.

Εκτός από τη δημοσιότητα και την αναγνώριση, μαχητές και σύλλογοι έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μεγαλύτερα βραβεία και χορηγίες, αναπτύσσοντας περαιτέρω την καριέρα τους.

Το LFC II επιδιώκει να φέρει το kickboxing ψηλά στις προτιμήσεις του φιλοθεάμον κοινού. Με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών αλλά και νέων ταλέντων να γίνονται παράδειγμα προς μίμηση για το ήθος, την ευγενή άμιλλα, την αφοσίωση αλλά και την δυνατότητα να υπερβαίνουν εαυτό για να κατακτήσουν τους στόχους τους αναδεικνύοντας παράλληλα την άγρια ομορφιά αυτού του αθλήματος.

Με την τηλεοπτική κάλυψη του ANT1+, το LFC II “Rising from the Ashes” δεν είναι μόνο ένα αθλητικό event αλλά μια εμπειρία που φέρνει τους θεατές πιο κοντά στη δράση. Τα εξαιρετικά παραγωγικά standards εξασφαλίζουν ότι κανένας δεν θα χάσει ούτε λεπτό από τις μαχητικές αναμετρήσεις και τις ατελείωτες συγκινήσεις.

Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να γίνετε μέρος ενός event. Συντονιστείτε στον ANT1+ και απολαύστε την αδρεναλίνη και τη δράση του LFC II “Rising from the Ashes”.

LFC II: «Rising from the Ashes» με τηλεοπτική κάλυψη από το ANT1+

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ