fbpx

Δεν κατάφεραν την νίκη στην Γαλλία Καραμουσκέτας και Σερίφη

Δεν κατάφεραν την νίκη στην Γαλλία Καραμουσκέτας και Σερίφη

Στη Γαλλία και στη διοργάνωση L’ Evenement Kickboxing αγωνίστηκαν το περασμένο Σάββατο 11 Μαΐου, ο Μιχάλης Καραμουσκέτας και ο Διονύσης Σερίφη.

Πρώτος στο ρινγκ ανέβηκε ο Σερίφη που έδειξε την ανωτερότητά του από τον πρώτο κιόλας γύρο πετυχαίνοντας knock down. Στη συνέχεια έριξε κάπως το ρυθμό του με αποτέλεσμα στο τέλος οι κριτές να δώσουν το παιχνίδι στα σημεία με ομόφωνη απόφαση στον Γάλλο αντίπαλό του, Moundir Rosaia από την ομάδα Teteghem.

Σειρά μετά τον Σερίφη είχε ο Καραμουσκέτας. Ο Μιχάλης ανέβηκε στο ρινγκ με μοναδικό στόχο να πάρει τη νίκη. Μπήκε, έπαιξε πολύ ξύλο με τον αντίπαλό του Yannick Vest από την ομάδα Trefier αλλά έλειψε το κάτι παραπάνω (knock down, knock out) που θα του έδινε τη νίκη. Ο αγώνας πήγε στα σημεία ομόφωνα στον Γάλλο μετά από έναν πολύ όμορφο αγώνα.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο αθλητές αγωνίζονται στο K-1 της Ρουμανίας στην πόλη Γκαλάτσι στην ανατολική Ρουμανία την Πέμπτη 13 Ιουνίου, με μοναδικό στόχο τη νίκη και μια καλή εμφάνιση που θα τους φέρει πιο κοντά στο θρυλικό K-1 Japan.

Οι αγώνες σε Γαλλία και Ρουμανία των δύο αθλητών έκλεισαν μέσω της Μαρίας Πανταζή σε συνεργασία με τον Γάλλο promoter, Didier Le Borgne.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ