fbpx

Ντινοπούλου – Paul η πρώτη μάχη του No Limits 31: Next Generation

Ντινοπούλου - Paul η πρώτη μάχη του No Limits 31: Next Generation

Ξεκίνησαν να ανακοινώνονται τα ζευγάρια για την επιστροφή του NO LIMITS της Γεωργίας Μπιτάκου, που επαναφέρει μία από τις κορυφαίες και μακροβιότερες διοργανώσεις στη χώρα μας, με τη διεξαγωγή του NO LIMITS 31: Next Generation.

Το πρώτο ζευγάρι που ανακοινώθηκε είναι μία πάρα πολύ δυνατή γυναικεία μονομαχία ανάμεσα σε δύο πολύ ταλαντούχες αθλήτριες.

Στη μία γωνία θα δούμε τη Χριστίνα Ντινοπούλου από το Old School Fight Gym με προπονητή τον εξαιρετικό Βασίλη Ξερικό και στην απέναντι γωνία την Jenifer Paul από την ομάδα Blue Dragon της πανάξιας Κωνσταντίνας Πελούμπη.

Οι δύο αθλήτριες θα αγωνιστούν με όρους K1 Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων
στα 55kg σε μια πραγματικά αμφίρροπη μονομαχία.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση από την διοργανώτρια Γεωργία Μπιτάκου:

«Τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες κυριαρχούν στο χώρο των πολεμικών τεχνών και διακρίνονται για την ψυχική δύναμη την αγωνιστικότητα και τη μαχητικότητα τους.

Είμαι πολύ χαρούμενη για τον αγώνα που κλείσαμε στη νέα εποχή του No Limits με όρους Κ-1 55kg ανάμεσα σε δύο κορυφαίες αθλήτριες, την Χριστίνα Ντινοπούλου (Old School) του εξαιρετικού Βασίλη Ξερικού και την Jenifer Paul (δεξιά στη φωτογραφία ) (Blue Dragon) της πανάξιας Κωνσταντίνας Πελούμπη.

Η Jenifer κατάγεται από την Ουκρανία βίωσε πολύ άσχημες συνθήκες κατά τη διάρκεια του πολέμου και η προπονήτρια της είναι δίπλα της στην επανένταξη της στην Ελλάδα και ο Βασίλης Ξερικος το ίδιο έχει στηρίξει τον αθλητή του Amir από Ιράν που επίσης θα αγωνιστεί στη διοργάνωση απέναντι στο Γιώργο Παπαδόπουλο.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι των πολεμικών τεχνών με αρχές αξίες ιδανικά έχουν να κάνουν με ψυχές και συμπεριφέρονται με ανάλογη ενσυναίσθηση και ανθρωπιά.Συνθηκες καθόλου δεδομένες αυτή την εποχή.

Και εγώ φυσικά είμαι απόλυτα υπερήφανη να μοιράζομαι τη διοργάνωση μαζί τους».

Το NO LIMITS 31: Next Generation θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό στάδιο Taekwondo στο Φάληρο το Σάββατο 8 Ιουνίου.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ