fbpx

ISKA: Έτοιμος ο Παπανικολάου για τον Παγκόσμιο τίτλο

ISKA

Έτοιμος για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του στη Γαλλία ο Νικος Παπανικολαου με τον Nikos Gkikas που πέρασε χτες την επίσημη ζύγιση για τον παγκόσμιο τίτλο της ISKA στα 71.900kg.

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος αθλητής της επαγγελματικής ομάδας του Gods of War αντιμετωπίζει στο main event τον Γάλλο Guerric Billet κορυφαίο μαχητή στο Ευρωπαϊκό στερέωμα.

Ο Νίκος στη γραφική πόλη Le Creuseot σήμερα Σάββατο 8 Ιουνίου διεκδικεί τον Παγκόσμιο τίτλο της ISKA, έναν τίτλο που για πολλά χρόνια ανήκε στον Giorgio Petrosyan και τώρα είναι προς διεκδίκηση. Αντίπαλός του ο νούμερο 2 αθλητής του GLORY στην κατηγορία του, ο Γάλλος Guerric Billet στα 70kg, με τον αγώνα να είναι με όρους K1, 5 γύρων των 3 λεπτών.

Ο αθλητής από το Mallios-Gkikas team με προπονητή τον Νίκο Γκίκα έχει μία φοβερή ευκαιρία να κατακτήσει τον βαρύτιμο τίτλο της ISKA αλλά πρώτα πρέπει να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο του έμπειρου Γάλλου μαχητή.

Για να κλείσει ο αγώνας μεσολάβησε ο manager Στέλιος Πολίτης που κάνει φοβερή δουλειά στο κομμάτι των διεθνών επαγγελματικών αγώνων για τους Έλληνες αθλητές.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ