fbpx

Sold Out για το “Legend Summer Camp K1 2024”

Sold Out για το “Legend Summer Camp K1 2024”

Πολύ γρήγορα ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές για το 4ο συνεχόμενο “Legend Summer Camp”. όποιος πρόλαβε… πρόλαβε! Το καλοκαιρινό προπονητικό camp «The Legend Summer Camp K1» για τα στυλ του ρινγκ στο kickboxing επιστρέφει και θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία 4 χρόνια που πραγματοποιείται το camp, τη διοργάνωση την έχει αναλάβει η ομάδα του BG Academy με τους προπονητές Γιώργο Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλο και τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing (ΠΟΚ).

Για 4 συνεχόμενη χρονιά στα στυλ του ring θα πραγματοποιηθεί η καλοκαιρινή προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Kickboxing ΠΟΚ στα Καμένα Βούρλα 18-22 Ιουλίου στο GALINI HOTEL 5 *. Όλοι οι σύλλογοι που πρωταγωνιστούν στις διεθνείς διοργανώσεις θα δώσουν βροντερό παρών γεμίζοντας το ξενοδοχείο.

Οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους και να μαζέψουν επιπλέον εμπειρίες για να είναι 100% έτοιμοι για τους ερχόμενους αγώνες.

Ευχαριστούμε τον κ. Nikos Memmos για την εμπιστοσύνη μας έδειξε στα στυλ του ring που πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι του LEGEND SUMMER CAMP. Το σχόλιο των διοργανωτών για το Sold Out!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ