fbpx

UFC 294: Volkanovski αντί Oliveira αντίπαλος του Makhachev στο Άμπου Ντάμπι

UFC 294: Volkanovski αντί Oliveira αντίπαλος του Makhachev στο Άμπου Ντάμπι

Ο CEO του UFC Dana White ανακοίνωσε μια μεγάλη αλλαγή για το main event του UFC 294 που θα διεξαχθεί στο Άμπου Ντάμπι.

Η πολυαναμενόμενη ρεβάνς Charles Oliveira – Islam Makhachev για τον τίτλο της lightweight κατηγορίας δε θα πραγματοποιηθεί καθώς ο Βραζιλιάνος τραυματίστηκε σκίζοντας σοβαρά το φρυδι του στην προπόνηση, με τον Dana να προβαίνει άμεσα στην αντικατάστασή του με τον Αυστραλό πρωταθλητή στην featherweight κατηγορία, Alexander Volkanovski.

Η μάχη μεταξύ Volkanovski και Makhachev θα είναι αγώνας ρεβάνς, μια μάχη που είχε ζητήσει ο Αυστραλός μετά την ήττα του στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα τον περασμένο Φεβρουάριο στο UFC 284 στο Περθ της Αυστραλίας.

Ο Αυστραλός σε περίπτωση επικράτησης επί του Νταγκεστανού έχει την ευκαιρία να γίνει πρωταθλητής και σε δεύτερη κατηγορία μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μετά την κατάκτηση της ζώνης στην featherweight τον περασμένο Ιούλιο στο UFC 290 επικρατώντας του Μεξικανού Yair Rodriguez στην T-Mobile Arena στο Λας Βέγκας.

Ενώ μπορεί κανείς να υποθέσει ότι ο νικητής στο Άμπου Ντάμπι θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον Oliveira, ειδικότερα εάν ο Volkanovski επικρατήσει του Makhachev ανοίγοντας το δρόμο για μια μάχη Volkanovski – Oliveira, στο κόλπο εμπλέκεται και μια κατάσταση που περιλαμβάνει τον Justin Gaethje, για τον οποίο πολλοί πίστευαν ότι κέρδισε την ευκαιρία διεκδίκησης τίτλου μετά την επική νίκη του με νοκ άουτ επί του Dustin Poirier στο UFC 291.

Το UFC 294 είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και θα διεξαχθεί στο Etihad Arena στο Άμπου Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες