fbpx

UFC 294: Έξω και ο Paulo Costa | Με Kamaru Usman o Khamzat Chimaev

UFC 294: Έξω και ο Paulo Costa | Με Kamaru Usman o Khamzat Chimaev

Ακόμα μια μεγάλη αλλαγή στο UFC 294 αυτή τη φορά στο co main event της διοργάνωσης με τον Βραζιλιάνο Paulo Costa να μην λαμβάνει ιατρική άδεια για τους αγώνες μετά από επέμβαση στον αγκώνα.

Δυστυχώς, νοσηλεύομαι και χρειάστηκε να κάνω δεύτερη χειρουργική επέμβαση χθες. Σύμφωνα με τους γιατρούς, θα χρειαστεί τρίτη χειρουργική επέμβαση την Παρασκευή. Επομένως, δεν θα λάβω ιατρική άδεια για να αγωνιστώ στις 21 Οκτωβρίου.” δήλωσε ο Costa ενώ πρόσθεσε: “Η κάρτα του Άμπου Ντάμπι εξακολουθεί να είναι καταπληκτική, δεν είμαι χαρούμενος, αλλά έτσι είναι. Θα επιστρέψω πριν από το τέλος του 2023.”

Έτσι ο Khamzat Chimaev θα έλεγε κανείς ότι έμεινε χωρίς αντίπαλο αλλά ο Dana White με αστραπιαίες κινήσεις αντικατέστησε τον Βραζιλιάνο Costa με τον Νιγηριανό Kamaru Usman.

Ο πρώην πρωταθλητής της welterweight κατηγορίας Usman θα προσπαθήσει να ανακάμψει από τις διαδοχικές ήττες από τον Leon Edwards ενώ όχι μόνο συμφώνησε για τον αγώνα με προειδοποίηση μόλις δέκα ημερών, αλλά θα αγωνιστεί και στα μεσαία βάρη για πρώτη φορά.

Η αλλαγή αυτή έρχεται μετά την είδηση ​​ότι ο Βραζιλιάνος Charles Oliveira αποσύρθηκε από την προγραμματισμένη ρεβάνς του εναντίον του πρωταθλητή ελαφρών βαρών του UFC, Islam Makhachev στο main event της ίδιας διοργάνωσης, λόγω μιας βαθιάς τομής στο φρύδι του.

Η μοίρα φαίνεται να παίζει ύπουλα παιχνίδια στον Dana White λίγες μόνο ημέρες πριν από το μεγάλο event που έχει ετοιμάσει στο Άμπου Ντάμπι αλλά με τους κρυμμένους άσσους που έχει ο CEO του UFC στα μανίκια του το αποτέλεσμα είναι να δυναμώσει η κάρτα ακόμα περισσότερο.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες