fbpx

Ανδρέας Μιχαηλίδης: Όλα για τη νίκη στον αποψινό, μεγάλο τελικό του τουρνουά Tipsort Gamechanger του OKTAGON MMA (vid)

Ανδρέας Μιχαηλίδης: Όλα για τη νίκη στον αποψινό, μεγάλο τελικό του τουρνουά Tipsort Gamechanger του OKTAGON MMA (vid)

Ζύγιση: Check, Staredown: Check και ήρθε η ώρα για τον μεγάλο αγώνα του Ανδρέα Μιχαηλίδη στον τελικό του τουρνουά Tipsport Gamechanger του OKTAGON MMA.

Μετά από ένα ταξίδι το οποίο ξεκίνησε στις 4 του περασμένου Μάρτη, νικώντας με ομόφωνη απόφαση τον Βραζιλιάνο Λεάντρο Σίλβα για τη φάση των 16, ο Έλληνας μαχητής θέλει να ολοκληρώσει απόψε το τουρνουά πετυχαίνοντας τον έναν και μοναδικό στόχο που είχε θέσει εξ΄ αρχής, που δεν είναι άλλος από την πρώτη θέση.

Ο Spartan συνέχισε με νίκη και με τον Μοχάμεντ Γκραμπίνσκι στη φάση των 8 στις 17 Ιουνίου, τελειώνοντας τον Γερμανό στον δεύτερο γύρο με Arm-Triangle Choke. Ο ημιτελικός λίγο πολύ είναι νωπός στις μνήμες μας τόσο για το ότι πραγματοποιήθηκε στα μέσα Σεπτέμβρη και πιο συγκεκριμένα στις 16, όσο και για το ισοπεδωτικό τελείωμα του Μιχαηλίδη στον Δανό Luis Glismann μόλις στα 33 δευτερόλεπτα του αγώνα.

Σήμερα θα γραφτεί η τελευταία λέξη της ξέφρενης πορείας του Ανδρέα στο τουρνουά, αντιμετωπίζοντας στο μεγάλο τελικό τον Σέρβο Bojan Velickovic ο οποίος είναι και το τελευταίο εμπόδιο για να κατακτήσει την πρώτη θέση και το μεγάλο έπαθλο των 300.000€.

Χθες πραγματοποιήθηκε η ζύγιση και το staredown τον αθλητών και απόψε αναμένεται ο σπουδαίος αγώνας ο οποίος θα διεξαχθεί στα πλαίσια του OKTAGON MMA 51 στην O2 Arena στην Πράγα της Τσεχίας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πλάνα από το staredown των δύο αθλητών.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες